Treceți la conținutul principal

Cărţi de citit înainte să ajungă filme

Primăvara aceasta vine cu noutăţi editoriale interesante, mai ales că la Hollywood se planifică deja filme bazate pe ele. Ştiu că nu se găsesc la noi, dar dacă English is your second language, nu ar trebui să aveţi o problemă şi se pot comanda pe câteva site-uri de la noi.

Divergent  de Veronica Roth
Este prima carte dintr-o trilogie asemănătoare cu Jocurile foamei. Acţiunea se petrece într-un viitor distopic, în care oamenii sunt împărţiţi în 5 categorii, în funcţie de valoare. Tânăra Tris se încadrează în mai multe categorii şi acest lucru ar putea deveni o problemă. Alex Pettyfer şi Kate Winslet sunt în negocieri pentru roluri, iar Shallene Woodley a fost deja distribuită în rolul lui Tris.

Every Secret Thing de Laura Lippman
Două fetiţe, Ronnie şi Alice, găsesc un bebeluş abandonat, eveniment care va distruge viaţa a trei familii. După 6 ani, o crimă din trecut încă îi bântuie pe cei implicaţi, iar dispariţia unui copil va readuce secrete din trecut. Dakota Fanning şi Diane Lane sunt cele două vedete confirmate deja în distribuţie.

Dark Places de Gillian Flynn
Mama şi surorile lui Libby Day au fost ucise când ea avea doar 7 ani. Mărturia ei l-a trimis la închisoare pe fratele ei mai mare. Ajunsă la vârsta de 24 de ani, Libby intră într-un club de investigatori amatori şi acest lucru o face să rememoreze evenimentele tragice din trecut. Charlize Theron va juca în film şi este şi producător.

The Diary of a Chambermaid de Octave Mirabeau
Cartea spune povestea unei cameriste din secolul XIX, care lucrează pentru o familie înstărită. Marion Cotillard este în negocieri pentru a juca rolul principal.

The Last Apprentice de Joseph Delaney
Este un roman fantasy în stilul Harry Potter, Jeff Bridges şi Julianne Moore vor juca două dintre rolurile principale.

Frankenstein de Mary Shelley
Ok, Frankenstein nu e ceva nou şi s-au făcut şi multe filme pe această temă, însă se pare că mai e loc de unul Daniel Radcliffe e foarte posibil să joace rolul lui Igor, asistentul lui Victor Frankenstein.

Where Rainbows End de Cecilia Ahern
Această carte a fost tradusă şi în limba română. Alex şi Rosie se cunosc din copilărie şi par a fi suflete pereche, dar soarta are alte planuri pentru ei. Lily Collins va juca rolul lui Rosie.
Mai sunt câteva filme care vor apărea pe marile ecrane şi sunt bazate pe cărţi, dar despre aceastea am scris în lunie trecute, inclusiv despre faimosul (deja) Malavita cu Robert De Niro şi Michele Pfeiffer.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…