Treceți la conținutul principal

Valentine Kiss

Orice poveste de dragoste începe cu un sărut, fie el pasional, seducător, blând, temător sau diafan. Săruturile sunt la fel de diferite cum sunt şi poveştile de iubire. Iar de Ziua Îndrăgostiţilor,ce poate fi mai nimerit decât un film romantic. Să ne amintim împreună de câteva dintre cele mai cunoscute poveşti de iubire de pe marile  ecrane. Şi vă transmit de pe acum să aveţi un 14 februarie plin de iubire!
Meg Ryan+Nicholas Cage=City of Angels

Heath Ledger+Sienna Miller=Casanova

Ryan Gosling+Michelle Williams=Blue Valentine

Jennifer Garner+Ben Affleck=Daredevil

Paul Rudd+Alicia Silverstone=Clueless

Patrick Swayze+Jennifer Grey=Dirty Dancing

Cameron Diaz+Leonardo DiCaprio=Gangs of New York

Demi Moore+Patrick Swayze=Ghost

Scarlett Johansson+Bradley Cooper=He's Just Not That Into You

Matthew McConaughey+Kate Hudson=How To Lose A Guy In 10 Days

Clark Gable+Vivian Leigh=Gone with the Wind

Anne Hathaway+Jake Gyllenhaall=Love and Other Drugs

Claire Forlani+Brad Pitt=Meet Joe Black

Jennifer Love Hewitt+Paul Nicholls=If Only

Angelina Jolie+Antonio Banderas=Original Sin

Ryan Gosling+Rachel McAdams=The Notebook

Julia Roberts+Richard Gere=Pretty Woman

Sandra Bullock+Ryan Reynolds=The Proposal

Kate Beckinsale+Ben Affleck=Pearl Harbor

Sarah Jessica Parker+Chris Noth=Sex And The City

Leonardo DiCaprio+Kate Winslet=Titanic

Kristen Stewart+Robert Pattinson=Twilight

Sarah Michelle Gellar+Sean Patrick Flanery=Simply Irresistible

Tom Hanks+Meg Ryan=You've Got Mail

Bradley Cooper+Zoe Saldana=The Words

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…