Treceți la conținutul principal

Valentine Kiss

Orice poveste de dragoste începe cu un sărut, fie el pasional, seducător, blând, temător sau diafan. Săruturile sunt la fel de diferite cum sunt şi poveştile de iubire. Iar de Ziua Îndrăgostiţilor,ce poate fi mai nimerit decât un film romantic. Să ne amintim împreună de câteva dintre cele mai cunoscute poveşti de iubire de pe marile  ecrane. Şi vă transmit de pe acum să aveţi un 14 februarie plin de iubire!
Meg Ryan+Nicholas Cage=City of Angels

Heath Ledger+Sienna Miller=Casanova

Ryan Gosling+Michelle Williams=Blue Valentine

Jennifer Garner+Ben Affleck=Daredevil

Paul Rudd+Alicia Silverstone=Clueless

Patrick Swayze+Jennifer Grey=Dirty Dancing

Cameron Diaz+Leonardo DiCaprio=Gangs of New York

Demi Moore+Patrick Swayze=Ghost

Scarlett Johansson+Bradley Cooper=He's Just Not That Into You

Matthew McConaughey+Kate Hudson=How To Lose A Guy In 10 Days

Clark Gable+Vivian Leigh=Gone with the Wind

Anne Hathaway+Jake Gyllenhaall=Love and Other Drugs

Claire Forlani+Brad Pitt=Meet Joe Black

Jennifer Love Hewitt+Paul Nicholls=If Only

Angelina Jolie+Antonio Banderas=Original Sin

Ryan Gosling+Rachel McAdams=The Notebook

Julia Roberts+Richard Gere=Pretty Woman

Sandra Bullock+Ryan Reynolds=The Proposal

Kate Beckinsale+Ben Affleck=Pearl Harbor

Sarah Jessica Parker+Chris Noth=Sex And The City

Leonardo DiCaprio+Kate Winslet=Titanic

Kristen Stewart+Robert Pattinson=Twilight

Sarah Michelle Gellar+Sean Patrick Flanery=Simply Irresistible

Tom Hanks+Meg Ryan=You've Got Mail

Bradley Cooper+Zoe Saldana=The Words

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…