Treceți la conținutul principal

Recenzie film: The Sweeter Side of Life (2013)


Regia: Michael Damian
Scenariu: Janeen Damian, Michael Damian
Distribuţia: Kathryn Morris, James Best
Am ales în aceată perioadă să vă prezint mai multe filme pentru televiziune, pentru că există foarte multe bloguri de film ca să vă puneţi la curent cu ultimele apariţii şi în general producţiile de televiziune sunt lăsate deoparte. De data aceasta, vorbim despre o nouă producţie Hallmark, realizată tot în colaborare cu studiouri din România, aşa că să nu vă mire numele de pe generic, în special la echipa tehnică.
Simpatica Kathryn Morris (poate o ştiţi din serialul Cold Case) joacă rolul lui Desiree Harper, o soţie-trofeu tipică pentru Manhattan. Soţul ei este un chirurg plastician renumit, aşa că programul zilnic al lui Desiree este să facă sport, să meargă la cumpărături şi să ia prânzul cu prietenele ei.

Soţul lui Desiree îi dă lovitura de graţie când o anunţă că are o aventură cu o tânără de 20 de ani de luni bune, iar în urma divorţului Desiree rămâne fără nimic, pentru că semnase un contract prenupţial. Fără casă, fără slujbă, fără haine de firmă şi uitată brusc de "prietenele" ei, Desiree se întoarce cu coada între picioare în New Jersey, unde bătrânul ei tată are o brutărie, numită Paddy's în onoarea moştenirii sale irlandeze.

Înapoi în New Jersey, Desiree va învăţa că într-adevăr banii şi statutul social nu înseamnă totul în viaţă şi că poţi găsi fericirea mult mai aproape decât crezi.
Este o comedioară foarte drăguţă, mi-a plăcut mult de Kathryn Morris, iar brutăria lui Paddy e foarte drăguţă şi cu siguranţă m-a lăsat cu pofta de ceva dulce după ce am văzut filmul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…