Treceți la conținutul principal

Recenzie film: The Wish List (2010)


Regia: Kevin Connor
Scenariu: Gary Goldstein, Dan Clark
Distribuţia: Jennifer Esposito, David Sutcliffe, Sydney Penny
Sarah Fisher lucrează la resurse umane oentru o firmă şi îşi trăieşte întreaga viaţă după listele pe care le face pentru orice ocazie, încă din copilărie. Liste cu ce are de făcut, liste pe baza cărora ia interviuri la serviciu şi chiar liste cu hainele pe care le dă la curăţătorie.
Sătulă de atât de multe întâlniri nereuşite,Sarah alcătuieşte o listă cu trăsăturile bărbatului ideal, iar cei care întrunesc prea puţine calităţi sau au prea multe defecte nu mai primes o a doua întâlnire.
Viaţa ei organizată până la ultimul detaliu este puţin zdruncinată de apariţia unui nou manager la cafeneaua ei preferată. Fred e exact opusul lui Sarah. E un tip relaxat, care se bucură de viaţă fără să îşi facă atât de multe griji că nu totul decurge conform unui plan dinainte stabilit. El o tot presează pe Sarah să renunţe la cafeaua ei obişnuită şi să încerce tot felul de combinaţii pe care le inventează zilnic, în funcţie de ce crede că i s-ar potrivi ei.

Cam în aceeaşi perioadă, Sarah îl cunoaşte pe  Erik, un chirurg care bifează fiecare aspect de pe lista pe care ea şi-a făcut-o. Până şi familia ei îl consideră perfect. Totuşi, atunci când Erik pleacă pentru câteva zile din oraş, chair de ziua lui Sarah, Fred este cel care o înveseleşte şi îi organizează o petrecere. Cu toate acestea, Sarah e convinsă că nu trebuie să reunţe la Domnul Perfect pentru un barista (cică aşa le spune celor din cafenele) cu simşul umorului şi cam atât. Erik o cere de soţie, iar Sarah ezită puţin să îi ofere un răspuns, până sora ei îi sugerează să facă ceea ce ştie ea mai bine: liste.
Deznodământul cred că este evident, aşa că nu mă mai obosesc. Mi-au plăcut Fred şi Sarah, chiar erau nişte personaje simpatice şi mi-a plăcut şi faptul că mare parte din acţiune se petrece la cafenea (am o obsesie pentru filmele cu restaurante, cafenele sau librării) şi, una peste alta, este un film romantic chiar drăguţ, producţie Hallmark.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…