Treceți la conținutul principal

Recenzie film: The Last Cowboy (2003)


Regia: Joyce Chopra
Scenariu: J.P. Martin
Distribuţia: Jennie Garth, Lance Henriksen, MC Gainey, Bradley Cooper
Recunosc că m-am uitat la acest film mai mult pentru Jennie Garth şi Bradley Cooper şi că nici nu mă aşteptam să îmi placă în mod deosebit, pentru că nu mă dau în vânt după ferme şi cowboy şi toate chestiile alea.
Din păcate, am avut dreptate şi filmul mi s-a părut cam plictisitor din acest motiv. În tot filmul este vorba despre ferma familiei Cooper dintr-un orăşel din Texas. Capul familiei moare şi le lasă ferma fiului său John şi nepoatei Jaqueline (Jake-apropo, n-am înţeles de ce femeile mai dure din filmele de televiziune au prescurtări masculine pentru numele lor).

John şi Jake nu se înţeleg deloc bine pentru că bărbatul are metode mai conservatoare de administrare a fermei, pe când Jake vine cu idei inovatoare. De asemenea, Jake îşi învinuieşte tatăl de moartea mamei sale şi de aceea nu l-a mai vizitat de 8 ani. Aşa că John rămâne surprins când fiica lui apare la pachet cu un pe care l-a pregătit chiar ea pentru curse pe nume Lucky şi cu Billy, un băieţel despre care bunicul lui nici măcar nu ştia că există.

Cel care serveşte pe post de tampon între John şi Jake este Amos, cel mai bun prieten al lui John şi totodată partener de afaceri.
Ce nu ştie Jake este faptul că John a luat mai multe împrumuturi de la bancă pentru care a ipotecat ferma şi pământul, aşa că s-ar putea să rămână amândoi fără nimic. Nu e de mirare că Jake nu are timp să observe avansurile făţişe pe care i le face Morgan, un antrenos de cai ce apare şi el în Texas atunci când i-l aduce pe Lucky şi care nu dă semne că ar vrea să plece pentru că ţine la Jake şi la fiul ei.

Lăsând la o parte subiectul care v-am spus că nu prea mi-a plăcut (mi-a amintit de ţăranii români care se ceartă pe pământuri de parcă nu tot acolo ar ajunge când mor), distribuţia a fost ok. MC Gainey în rolul lui Amos mi s-a părut cel mai credibil, cu accentul lui Texan, vocea groasă şi glumele pe care le făcea tot timpul. De Jennie Garth mi-ar fi plăcut mai mult dacă nu s-ar fi străduit atât să folosească un accent din sud pe care nu îl stăpâneşte prea bine.Părea ca o domnişoară de la oraş şi în nici un caz o fată crescută la fermă.
Filmul este tot o producţie marca Hallmark şi vi-l recomand în caz că vă plac astfel de filme pentru televiziune.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…