Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Elevator Girl (2010)


Regia: Bradford May
Scenariu: Jennifer Notas
Distribuţia: Lacey Chabert, Ryan Merriman
Dacă tot e vineri şi weekend-ul bate la uşă, astăzi vă prezint încă un film de dragoste din seria Hallmark. Ştiţi deja, genul pentru care n-am nevoie decât de 3 rânduri ca să fac un rezumat.
Jonathan şi Liberty rămân blocaţi în lift, în timp ce se duc la aceeaşi petrecere. După câteva minute bune de conversaţie şi după ce se plac de la prima vedere, cei doi se duc la petrecere, însă în locuri diferite. Jonathan este un avocat care tocmai a fost făcut partener la firma sa şi se dă o petrecere în  cinstea lui.Liberty, în schimb, este doar o simplă chelneriţă.

Deşi Jonathan o plăcuse pe Liberty, are anumite rezerve să o mai vadă, mai ales că prietenul lui, Nick, îi tot repetă că are nevoie de o femeie pe care să o prezinte în lumea bună. O femeie ca Cynthia, o tânără avocată (sau ce o fi fost). Însă secretara lui Jonathan aranjează ca Liberty să se ocupe de cateringul unei petreceri date de şeful ei, şi, până la urmă Jonathan şi Liberty ajung un cuplu în care cei doi se completează fumos. Ea îl învaţă să fie mai spontan, să aprecieze lucrurile mărunte din viaţă şi să nu se gândească doar la afaceri, iar el o încurajează să devină chef şi să nu mai tot sară de la un job la altul. Aţi zice că, dacă după primele 30 de minute din film personajele noastră formează un cuplu, ce mai fac încă o oră? Ei bine, se pare că firile total opuse ale celor doi şi lucrurile diferite pe care le vor de la viaţă vor deveni un impediment serios.
Mi-a plăcut să o revăd pe Lacey Chabert, pe care n-am mai văzut-o jucând în ceva de când era o tânără de vreo 11-12 ani şi mi s-a părut foarte simpatică, în schimb filmul a fost foaaaaaarte plictisitor. Oricât mi-ar plăcea să mă uit la filme romantice siropoase, am şi eu o limită. Pur şi simplu n-a fost nici un moment mai interesant sau ceva care să te ţină cât de cât în suspans. Sau mai pe scurt: nici un pic de dramă.
Nu recomand acest film, există chick flicks mult mai reuşite decât acesta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…