Treceți la conținutul principal

Recenzie film: A Princess for Christmas (2011)


Regia: Michael Damian
Scenariu: Janeen Damian, Michael Damian
Distribuţia: Katie McGrath, Roger Moore, Sam Heughan
Mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun, aşa că am început deja să mă uit la filmele de sezon. Am făcut mai demult, când aveam alt blog, o numărătoare până la Crăciun şi recomandam zilnic câte un films au câte un album de Crăciun. Anul acesta nu am timp de aşa ceva, dar s-ar putea să scriu din nou despre unele dintre filmele prezentate atunci, pentru că au intrat la categoria "clasici" pentru mine.
În general, prefer filmele tradiţionale de Crăciun, cu Moş Crăciun, Polul Nord, reni şi tot restul şi mai puţin filmnele în care Crăciunul joacă doar un rol tangenţial. La A Princess For Christmas m-am uitat pentru că s-a filmat în România, la unul dintre castelele noastre (îmi pare rău că nu reţin care) şi peisajul chiar e frumos, deşio poate puţin cam sărăcăcios pentru un nobil Occidental.
Jules Daly lucrează într-un magazin de antichităţi şi îi creşte pe cei doi nepoţi ai săi, Milo şi Maddie de la moartea părinţilor lor, chiar în Ajun de Crăciun. Bunicul lor, tatăl cumnatului lui Jules, este ducele Edward de Castlebury, un om care mereu a respins-o pe sora lui Jules pentru că nu avea rang. Acum, ducele îi invită la conacul său, să petreacă sărbătorile de iarnă. Deşi este reticientă la început, Jules acceptă după ce îşi pierde slujba de la anticariat şi i se strică maşina, aşa că nu are cum să le ofere ea copiilor un Crăciun prea frumos.

Ajunşi la conac, cei trei îl întâlnesc pe Edward, un adevărat Scrooge de Crăciun şi pe fiul acestui, Ashton. Între Jules şi Ashton apar scântei, însă bărbatul este logodit cu o tânără nesuferită pe nume de Arabella. Totuşi, Jules va reuşi să aducă puţină veselie în viaţa morocănosului Edward şi va reuşi să le asigure nepoţilor un Crăciun fericit.
În rolurile secundare, cele ale servitorilor evident, apar foarte mulţi actori români, şi cel mai mult mi-a plăcut de Alin Olteanu în rolul lui Floyd. De asemenea , şi Florin Busuioc are o scurtă apariţie în rolul tatălui Arabellei. În rest, Roger Moore arată extrem de ciudat (operaţii estetice, la asta mă gândesc), iar Katie McGrath o fi ea drăguţă, dar mai are muuulte de învăţat cum e cu actoria. Scenariul este unul tipic "de Crăciun", adică nu trebuie musai ca totul să aibă sens sau logică, însă este deja un fapt des întâlnit în filmele de Crăciun.

Filmul nu este printre cele pe care le-aş recomanda pentru vizionare, dacă n-ar fi vorba de faptul că s-a filmat la noi în ţară şi că apar foarte mulţi actori români în distribuţie.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…