Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Mail Order Bride (2008)


Regia: Anne Wheeler
Scenariu: Tippi Dobrofsky,Neal H. Dobrofsky
Distribuţia: Daphne Zuniga, Cameron Bancroft
În ultima perioadă mă uit des la filme făcute pentru televiziune, în special la cele de pe Hallmark. Păcat că mai puţin de jumătate din ele ajung şi la noi pe Diva. Nu sunt nu ştiu ce filme deosebite, însă îmi place că îmi dau aşa o stare de bine, pentru că întotdeauna există un happy end. Oricum viaţa e destul de grea, măcar din când în când vreau să găsesc un fel de refugiu într-o lume fantezistă în care se întâmplă lucruri bune.
Acest film l-am văzut acum câteva săptămâni sau poate chiar mai demult şi mi-am amintit acum de el.
Acţiunea se petrece în secolul XIX. Beau Canfield locuieşte într-un orăşel care nu a fost înfiinţat de mult timp şi care este cam izolat, aşa că îi e greu să îşi găsească o soţie. El corespondează cu Jen, o tânără pe care o cere de soţie fără măcar să o fi văzut vreodată.
Jen este grav bolnavă şi alături de ea se află cea mai bună prietenă a ei, Diana. Diana este escroacă de "profesie", pentru că a rămas orfană de mică şi a fost luată sub protecţia lui Rourke, genul de "băiat rău". Diana s-a săturat de viaţa pe care o duce, însă Rourke nu vrea să renunţe la ea şi o consideră proprietatea lui, mai ales că ea îi datorează nişte bani. Când Jen moare, Diana vede şansa să scape de Rourke. Folosind biletul ei de călătorie şi scrisorile de la Beau, Diana se dă drept Jen şi îşi începe viaţa la fermă.
Lui Beau i se pare cam ciudată noua Jen, pentru că din scrisorile ei ştia că e obişnuită cu viaţa la ţară, însă femeia pe care o aştepta apare cu tot felul de toalete scumpe şi împopoţonate, întocmai ca o fată de oraş.


A fost un film drăguţ, genul de film de dragoste foarte previzibil. SIngura mea problemă a fost faptul că Daphne Zuniga are acum 50 de ani (deci 46 când s-a făcut filmul) şi îşi arată vârsta, ori ea trebuia să interpreteze o femeie cu vreo 15 ani mai tânără şi acest lucru era cam bătător la ochi.
Sursa foto: Google Images


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…