Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Just Friends (2005)


Regia: Roger Kumble
Scenariu: Adam Davis
Distribuţia: Ryan Reynolds, Amy Smart, Anna Faris,Chris Klein, Chris Marquette
Ok, despre acest film ştiu sigur că am mai scris în trecut, dar pe fostul blog , aşa că îl mai aduc în atenţia voastră o dată.
Just Friends este o comedie foarte drăguţă, a cărei acţiune se petrece de Crăciun. Chris Brander a fost genul de adolescent care a avut mult de suferit în liceu din cauza faptului că era supraponderal. Marea lui iubire era frumoasa şi populara Jamie Palamino, însă fata l-a considerat mere doar un foarte bun prieten.

După ce este umilit de colegii lui la o petrecere, Chris jură să plece din micul orăşel în care trăieşte, să devină cineva şi să se răzbune. Ocazia îi apare după vreo 10 ani. Acum, Chris a slăbit, ba chiar arată foarte bine şi îi place să joace femeile pe degete. Faptul că lucrează ca producător muzical este un mare bonus. Şeful lui îi cere să o convingă pe noua senzaţie a muzicii pop Samantha James să semneze un contract cu casa lor de discuri. În urma unui incident neprevăzut cu avionul, Chris şi Samantha sunte nevoiţi să aterizeze chiar în oraşul lui Chris.

Şi cum asta nu era destul, tot orăşelul se pregăteşte de Crăciun, în frunte cu domnul Palamino, care are în fiecare an cele mai extravagante decoraţiuni. Chris vede şansa lui să o cucerească pe Jamie, însă lucrurile nu merg conform planului.

În primul rând, marele lui rival din liceu, Dusty Dinkleman o curtează şi el pe Jamie şi a scăpat şi el de problemele adolescenţei (acneea şi bâlbâiala). În al doilea rând, Samantha nu îl scapă din ochi şi nici măcar ajutorul dat de fratele lui Chris, Mike, nu este suficient pentru a o ţine ocupată.


Filmul are multe faze haioase, iar Ryan Reynolds are un talent pentru comedie de care probabil că mulţi au uitat, având în vedere rolurile sale recente. Anna Faris nu are cum să fie altfel decât amuzantă (altceva nu ştie să facă), iar Chris Klein în rolul lui Dusty e şi el foarte potrivit. Totul este completat de zăpadă din belşug şi de atmosfera tipică de orăşel american în prag de sărbători, aşa că eu includ acest film printre preferatele mele de Crăciun.
Sursa foto: Google Images


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…