Treceți la conținutul principal

Recenzie film: How to Marry a Billionaire: A Christmas Tale (2000)


Regia: Rod Daniel
Scenariu: Steven Peterman, Gary Dontzig
Distribuţia: John Stamos, Joshua Malina, Shemar Moore
În acest ultim weekend dinainte de Cărciun am reuşit să mai urmăresc doar două filme în afară de cele clasice cunoscute deja, iar în aceste zile am fost prea ocupată la serviciu şi cu vizitele rudelor ca să mai am timp şi de altceva.
Acest film nu prea are legătură cu Crăciunului, doar acţiunea se petrece în preajma acestei sărbători, însă mi s-a părut o comedie destul de reuşită şi mi-au plăcut actorii din rolurile principale.
Tom, Mark şi Jason sunt mereu ghinionişti în dragoste, pentru că se pare că în însoritul LA femeile sunt atrase doar de mărimea contului bancar. Ceea ce este o adevărată problemă pentru că lucrările lui Tom, care este artist, nu se vând, Mark îşi pierde slujba de profesor, iar Jason eu un actor aspirant.Cei trei prieteni îşi propun să găseasă ei nişte femei bogate cu care să se însoare şi pe care să le păcălească de faptul că au bani folosindu-se de o vilă luxoasă de care trebuie să aibă grijă Jason pentru o vreme.
Cel mai norocos dintre ei pare a fi Tom, care o cunoaşte pe Tiffany Kennedy, fiica unor milionari, iar ea este foarte atrasă de el. Însă până la urmă, Tom va avea de ales dacă vrea o căsătorie din interes dâsau dacă dragostea adevărată totuşi există.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…