Treceți la conținutul principal

Recenzie film: How to Marry a Billionaire: A Christmas Tale (2000)


Regia: Rod Daniel
Scenariu: Steven Peterman, Gary Dontzig
Distribuţia: John Stamos, Joshua Malina, Shemar Moore
În acest ultim weekend dinainte de Cărciun am reuşit să mai urmăresc doar două filme în afară de cele clasice cunoscute deja, iar în aceste zile am fost prea ocupată la serviciu şi cu vizitele rudelor ca să mai am timp şi de altceva.
Acest film nu prea are legătură cu Crăciunului, doar acţiunea se petrece în preajma acestei sărbători, însă mi s-a părut o comedie destul de reuşită şi mi-au plăcut actorii din rolurile principale.
Tom, Mark şi Jason sunt mereu ghinionişti în dragoste, pentru că se pare că în însoritul LA femeile sunt atrase doar de mărimea contului bancar. Ceea ce este o adevărată problemă pentru că lucrările lui Tom, care este artist, nu se vând, Mark îşi pierde slujba de profesor, iar Jason eu un actor aspirant.Cei trei prieteni îşi propun să găseasă ei nişte femei bogate cu care să se însoare şi pe care să le păcălească de faptul că au bani folosindu-se de o vilă luxoasă de care trebuie să aibă grijă Jason pentru o vreme.
Cel mai norocos dintre ei pare a fi Tom, care o cunoaşte pe Tiffany Kennedy, fiica unor milionari, iar ea este foarte atrasă de el. Însă până la urmă, Tom va avea de ales dacă vrea o căsătorie din interes dâsau dacă dragostea adevărată totuşi există.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…