Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Holiday in Handcuffs (2007)


Regia: Ron Underwood
Scenariu: Sara Endsley
Distribuţia: Melissa Joan Hart, Mario Lopez, Markie Post, Kyle Howard
Nu vă speriaţi de avalanşa de recenzii de zilele astea, pentru că m-am gândit că nu voi avea timp de postări prea multe săptămâna aceasta, pentru că e agitaţie şi la serviciu şi acasă cu pregătirile, aşa că nu prea voi avea timp de scris.
Tot din categoria comediilor romantice de Crăciun face parte şi acest film. Trudi este oaia neagră a familiei. Părinţii ei au o căsnicie de vis, sora ei urmează facultatea de drept, iar fratele ei are un loc de muncă  bun şi o logodnică superbă. Trudi în schimb lucrează ca şi chelneriţă pentru că visează să fie artistă, iubitul ei o părăseşte chiar înainte de Crăciun şi ea e disperată că îşi va dezamăgi părinţii încă o dată.
În disperarea ei, răpeşte un client de la restaurant, pe David, care este exact "ginerele" pe care şi l-ar dori părinţii ei: frumos, bogat şi educat.


David este evident furios la început, dar după ce ajunge la cabana izolată la care îţi petrec sărbătorile părinţii lui Trudin şi îşi dă seama că nu are unde să fugă, intră în joc doar ca să tragă de timp până va fi salvat de nebuna care l-a răpit.

Ok, scenariul are evident câteva probleme, cum ar fi faptul că familia ei crede că David glumeşte atunci când spune că a fost răpit, sau că nimeni nu îl crede atunci când cere ajutor, dar în rest e o comedioară chiar drăguţă. Melissa Joan Hart nu se numără printre actriţele mele preferate, ba chiar mi se pare uşor enervantă, ca un fel de Andreea Marin de la Hollywood, însă se poate trece şi peste asta. Pe Mariop Lopez nu cred că l-am văzut în altceva decât Saved by the Bell şi am rămas plăcut surprinsă să văd că e destul de bun la comedie.
Finalul este "cireaşa de pe tort", pentru că familia perfectă a lui Trudi se dovedeşte a nu fi chiar atât de perfectă.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…