Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Gift of the Magi (2010)


Regia: Lisa Mulcahy
Scenariu: Jennifer Notas
Distribuţia: Marla Sokoloff, Mark Webber
Dacă v-aţi săturat de filmele clasice de Crăciun, canalele Lifetime şi Hallmark din SUA vin în fiecare an cu câteva producţii noi. Şi la urma urmei, filmele pentru televiziune nu sunt capodopere, dar nu sunt chiar atât de rele cum par la prima vedere.
Una dintre poveştile mele preferate de Crăciun, mai puţin cunoscutăî la noi şi mult mai puţin ecranizată decât altele este Gift of the Magi de O. Henry (vă recomand călduros să o citiţi). Acest film, este o reinterpetare modernă a poveştii (care are cel puţin vreo 100 de ani) despre un cuplu tânăr în prag de sărbători. Jim şi Della se iubesc foarte mult şi de aceea ar vrea să îşi facă un cadou frumos de Crăciun. Din păcate, lipsa banilor îi împiedică să facă acest lucru şi se hotărăsc să nu îşi facă nici un dar. Cel puţin aşa cred ei. Pentru că Della îşi ia o a doua slujbă ca să îi poată cumpăra lui Jim un volan pentru maşina la care acesta lucrează ca să o recondiţioneze, iar Jim face ture duble la barul la care lucrează ca să îi cumpere o lentilă nouă pentru aparatul ei foto. Pentru că, vedeţi voi, Jim iubeşte maşina aceea foarte mult, iar fotografia este pasiunea Dellei. Însă cadourile pe care cei doi şi le fac pe ascuns îi vor costa scump.

Actorii nu îmi sunt cunoscuţi (cu excepţia Marlei Sokoloff, pe care am mai văzut-o în filmele de pe Diva) şi nici unul nu mi s-a părut deosebit de bun, însă filmul mi-a plăcut foarte mult. Poate pentru că mă aflu şi eu anul acesta în situaţia Dellei (dar şşşşşt, nu spuneţi la nimeni). Oricum, e un film foarte drăguţ de Crăciun, despre cum e să faci cu adevărat un cadou din suflet.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…