Treceți la conținutul principal

Recenzie film: A Diva's Christmas Carol (2000)


Regia:Richard Schenkman
Scenariu: Richard Schenkman
Distribuţia: Vanessa Williams, Brian McNamara, Kathy Griffin
Acest film nu l-am văzut acum, ci de vreo 2-3 ori la televizor şi mi-am adus aminte de el când mă uitam prin listele de pe imdb.
Reinterpretările Colindului de Crăciun de Dickens sunt unele mai reuşite, altele mai puţin. Pentru mine, filmul acesta se află undeva la mijloc. Nu am o problemă cu lucrurile schimbate din povestea iniţială. Scrooge a devenit Ebony Scrooge, o vedetă a muzicii aflată pe acelaşi nivel cu Whitney Houston sau Celine Dion.

 Problema lui Ebony (care de altfel a avut o viaţă grea) este că a devenit lacomă şi nepăsătoare. Managerul ei de turneu este Bob, un fost iubit, cu care se poartă oribil, la fel cum face cu toată echipa ei. Nepoata ei încearcă să o invite mereu măcar de Crăciun la ea acasă, dar Ebony o refuză mereu.
În noaptea de Ajun, fosta ei colegă de trupă, Marli, care a murit de 10 ani i se arată şi îi spune că o vor vizita cele trei spirite ale Crăciunului. Şi de aici, povestea o ia pe drumul obişnuit.

Ceea ce nu prea mi-a plăcut este faptul că Vanessa Williams a jucat foarte prost în filmul acesta. Rolul de scorpie i-a ieşit de minune, dar scenele amuzante sau cele în care se presupunea că e schimbată şi că este pătrunsă de spiritul Crăciunului par false.
Totuşi, este un film destul de drăguţ, pentru că e interesantă povestea lui Ebony care se aseamănă cu a multor altor dive. A făcut parte dintr-un trio în anii 80, ba chiar vedem şi un videoclip kitchos cu frizuri umflate şi coregrafie ciudată, iar apoi s-a lansat într-o carieră solo de mare succes.

Oricum, nu-l puneţi pe listă dacă vă uitaţi şi la alte versiuni ale unui Colind de Crăciun, pentru că riscaţi să vă plictisiţi la un moment dat de aceeaşi poveste.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…