Treceți la conținutul principal

Recenzie film: A Christmas Kiss (2011)


Regia: John Stimpson
Scenariu: Joany Kane
Distribuţia: Elisabeth Rohm, Laura Breckenridge, Brendan Fehr
Spre deosebire de celelate filme de Crăciun realizate pentru televiziune, acesta mi s-a părut că are un scenariu mai "închegat" şi chiar m-a introdus mai bine în atmosfera sărbătorilor de iarnă, aşa că va ajunge în colecţia mea permanentă.
Wendy este o decoratoare foarte talentată, care are ghinionul să lucreze pentru Priscilla Hall, o femeie tiranică şi lipsită de scrupule.

Priscilla are pretenţia ca Wendy să fie la dispoziţia ei la orice oră din zi şi din noapte şi îi trasează tot felul de sarcini care în mod normal nu fac parte din fişa postului, cum ar fi să o pună să facă curăţenie la ea acasă atunci când lipseşte menajera ei. Norocul lui Wendy sunt cele două colege de apartament ale ei, care sunt două fete de milioane şi care încearcă să o facă pe Wendy să se mai şi distreze puţin.

Într-o seară, ele o conving să se îmbrace elegant şi să se machieze pentru a merge împreună la teatrul la care lucrează una dintre ele şi unde se pregăteşte o reprezentaţie a Spărgătorului de nuci.
Priscilla îi strică planurile lui Wendy, ca întotdeauna, atunci când o trimite la ea la apartament să aranjeze nişte lucruri. La plecare, Wendy se întâlneşte în lift cu un bărbat foarte arătos şi, atunci când liftul are o defecţiune, cei doi se sărută. Ruşinată de gestul ei, Wendy fuge imediat ce se deschid uşile.
Nu mică îi este mirarea atunci când a doua zi îl cunoaşte pe misteriosul iubit al Priscillei, Adam, care este chiar bărbatul din lift. Însă Adam nu o recunoaşte pe Wendy fără să fie machiată şi aranjată şi se comportă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Adam o roagă pe Priscilla să îi decoreze casa de Crăciun pentru a găzdui un eveniment de caritate, iar asta înseamnă că Wendy va trebui să lucreze alături de bărbatul lângă care a simţit "scântei" în lift.
Finalul este unul previzibil, aşa că nu vă mai spun şi restul. Voi remarca doar cele două actriţe din rolurile principale care mi-au plăcut foarte mult. Laura Breckenridge este simpatică şi foarte drăguţă şi are o garderobă absolut adorabilă în ton cu sărbătorile (multe haine albe şi roşii care mi-au atras atenţia), iar Elisabeth Rohm este exact o frumuseţe blondă, de gheaţă care seamănă mult cu un Scrooge la feminin. De altfel, sunt multe trimiteri la Colind de Crăciun pe care nici nu e greu să le descoperi.Mi s-a părut unul dintre cele mai bune filme de Crăciun din ultimii 3-4 ani şi vi-l recomand cu drag.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…