Treceți la conținutul principal

Recenzie film: A Christmas Kiss (2011)


Regia: John Stimpson
Scenariu: Joany Kane
Distribuţia: Elisabeth Rohm, Laura Breckenridge, Brendan Fehr
Spre deosebire de celelate filme de Crăciun realizate pentru televiziune, acesta mi s-a părut că are un scenariu mai "închegat" şi chiar m-a introdus mai bine în atmosfera sărbătorilor de iarnă, aşa că va ajunge în colecţia mea permanentă.
Wendy este o decoratoare foarte talentată, care are ghinionul să lucreze pentru Priscilla Hall, o femeie tiranică şi lipsită de scrupule.

Priscilla are pretenţia ca Wendy să fie la dispoziţia ei la orice oră din zi şi din noapte şi îi trasează tot felul de sarcini care în mod normal nu fac parte din fişa postului, cum ar fi să o pună să facă curăţenie la ea acasă atunci când lipseşte menajera ei. Norocul lui Wendy sunt cele două colege de apartament ale ei, care sunt două fete de milioane şi care încearcă să o facă pe Wendy să se mai şi distreze puţin.

Într-o seară, ele o conving să se îmbrace elegant şi să se machieze pentru a merge împreună la teatrul la care lucrează una dintre ele şi unde se pregăteşte o reprezentaţie a Spărgătorului de nuci.
Priscilla îi strică planurile lui Wendy, ca întotdeauna, atunci când o trimite la ea la apartament să aranjeze nişte lucruri. La plecare, Wendy se întâlneşte în lift cu un bărbat foarte arătos şi, atunci când liftul are o defecţiune, cei doi se sărută. Ruşinată de gestul ei, Wendy fuge imediat ce se deschid uşile.
Nu mică îi este mirarea atunci când a doua zi îl cunoaşte pe misteriosul iubit al Priscillei, Adam, care este chiar bărbatul din lift. Însă Adam nu o recunoaşte pe Wendy fără să fie machiată şi aranjată şi se comportă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Adam o roagă pe Priscilla să îi decoreze casa de Crăciun pentru a găzdui un eveniment de caritate, iar asta înseamnă că Wendy va trebui să lucreze alături de bărbatul lângă care a simţit "scântei" în lift.
Finalul este unul previzibil, aşa că nu vă mai spun şi restul. Voi remarca doar cele două actriţe din rolurile principale care mi-au plăcut foarte mult. Laura Breckenridge este simpatică şi foarte drăguţă şi are o garderobă absolut adorabilă în ton cu sărbătorile (multe haine albe şi roşii care mi-au atras atenţia), iar Elisabeth Rohm este exact o frumuseţe blondă, de gheaţă care seamănă mult cu un Scrooge la feminin. De altfel, sunt multe trimiteri la Colind de Crăciun pe care nici nu e greu să le descoperi.Mi s-a părut unul dintre cele mai bune filme de Crăciun din ultimii 3-4 ani şi vi-l recomand cu drag.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…