Treceți la conținutul principal

Recenzie film: 12 Men of Christmas (2009)


Regia: Arlene Sanford
Scenariu: Jon Maas, Philipa Ashley (roman)
Distribuţia: Kristin Chenoweth, Josh Hopkins, Anna Chlumsky, Jessie Pavelka
Ultimul film de sărbători pe care l-am văzut este tot unul care numai tangenţial are legătură cu sărbătoarea Crăcinului, aşa că e de fapt o comedie romantică ce poate fi vizionată oricând. Filmul nu este pre aoriginal şi este plin de clişee, aşa că vi-l recomand doar dacă vă plac filmele siropoase în general.
E.J. Baxter este un publicist de succes în New York şi are un logodnic pentru care o invidiază toată lumea.

 Din păcate, la petrecerea de Crăciun a firmei, ea îl prinde în tandreţuri, chiar cu şefa ei, aşa că se trezeşte şi fără logodnic, şi fără serviciu, mai ales că şefa ei îi pune beţe în roate în oraş şi nu ăşi poate găsi altceva.
După luni bune de căutări, EJ se vede nevoită să accepte oferta primarului din oraşul Kalispell, Montana, de a lucra un an la centru turistic al oraşului.
Ajunsă în Kalispell, EJ trebuie să se acomodeze la viaţa de oraş mic, fără petrecerile şi agitaţia din New York. Totuşi, orăşelul are şi un punct forte: bărbaţii arătoşi şi nimoşi care fac parte dinpatrulele de salvare din munţi. Adică fac muncă voluntară, iar banii primiţi de la stat sunt foarte puţini.

Astfel, lui EJ îi vine ideea să realizeze un calendar sexy cu bărbaţii din patrulă şi să strângă astfel bani pentru un elicopter de care orăşelul are mare nevoie. Deşi unii sunt reticienţi, toată lumea vrea să o ajute. Toată lumea, mai puţin Will Albrecht, un bărbat cu o reputaţie proastă în oraş şi care este pus pe harţă cu toată lumea.

Totuşi, EJ ştie cum să le intre pe sub piele localnicilor, iar cu Will sar scântei la propriu ori de câte ori se întâlnesc.
Filmul e drăguţ, mai ales datorită peisajelor frumoase din Montana, pentru că filmul a fost filmat chiar în Kalispell, iar distribuţia este una destul de reuşită şi compensează oarecum lipsurile din scenariu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…