Treceți la conținutul principal

Desene animate de Crăciun

În acest weekend în care a nins destul de tare şi la Mediaş, am stat în casă şi am lenevit. Ca să intru mai bine în spiritul sărbătorilor de airnă, m-am uitat la câteva desene animate tematice şi vă recomand şi vouă cele care mi s-au părut mai reuşite. Nu au intrat pe listă episoadele speciale Madagscar şi Kung Fu Panda, pentru că nu mi s-au părut destul de "festive" şi nici Mickey's Twice Upon A Christmas pentru că animaţia aceea 3D mi s-a părut foarte nereuşită şi nici poveştile nu au fost cine ştie ce. În schimb, m-am uitat cu plăcere la următoarele:
Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)

Manny nu prea le are cu sărbătorile de iarnă şi se supără pe Sid pentru că îi sparge "piatra de Crăciun", aşa că îl ameintţă că va ajunge pe lista copiilor răi a Moşului (deşi acea listă nu există). Când aude asta, Peaches vrea să plece la Polul Nord ca să îl convingă pe Moş Crăciun să îl ierte pe Sid.
The Smurfs: A Christmas Carol (2011)

Morocănosul este un Ebenezer Scrooge perfect pentru această reinterpretare a poveştii clasice a lui Charles Dickens (recunosc că este şi preferata mea). El este sătuld e sărbătorile de iarnă şi este supărat pentru că primeşte de la Papa Ştrumf în fiecare an acelaşi cadou: o căciulă, când el îşi doreşte un deltaplan.Este nevoie de vizita celor trei duhuri ale Crăciunului pentru ca el să înţeleagă cât de important este să preţuiască sărbătoarea Crăciunului.
Mickey's Once Upon A Christmas (1999)

Este un filmuleţ foarte drăguţ care grupează 3 povestioare de Crăciun. Huey,Dewey şi Louie îşi doresc să fie Crăciun în fiecare zi, pentru a se putea bucura de cadouri şi de masa de Crăciun. În cea de-a doua povestire, Goofy vrea să îl convingă pe fiul său, Max, că Moş Crăciun chiar există. Iar în ultima povestire, Mickey şi Minnie încearcă să strângă bani pentru a-şi cumpăra cadouri, dar pentru asta sunt nevoiţi să se despartă de obiectele la care ţin cel mai mult.
Mickey's Christmas Carol (1983)

Din nou, celebra poveste a lui Dickens, cu personajele Disney în rolurile principale.
Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997)

Belle se pregăteşte de sărbătoarea de Crăciun, deşi Bestia nu vrea să se gândească la această perioadă.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…