Treceți la conținutul principal

Desene animate de Crăciun

În acest weekend în care a nins destul de tare şi la Mediaş, am stat în casă şi am lenevit. Ca să intru mai bine în spiritul sărbătorilor de airnă, m-am uitat la câteva desene animate tematice şi vă recomand şi vouă cele care mi s-au părut mai reuşite. Nu au intrat pe listă episoadele speciale Madagscar şi Kung Fu Panda, pentru că nu mi s-au părut destul de "festive" şi nici Mickey's Twice Upon A Christmas pentru că animaţia aceea 3D mi s-a părut foarte nereuşită şi nici poveştile nu au fost cine ştie ce. În schimb, m-am uitat cu plăcere la următoarele:
Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)

Manny nu prea le are cu sărbătorile de iarnă şi se supără pe Sid pentru că îi sparge "piatra de Crăciun", aşa că îl ameintţă că va ajunge pe lista copiilor răi a Moşului (deşi acea listă nu există). Când aude asta, Peaches vrea să plece la Polul Nord ca să îl convingă pe Moş Crăciun să îl ierte pe Sid.
The Smurfs: A Christmas Carol (2011)

Morocănosul este un Ebenezer Scrooge perfect pentru această reinterpretare a poveştii clasice a lui Charles Dickens (recunosc că este şi preferata mea). El este sătuld e sărbătorile de iarnă şi este supărat pentru că primeşte de la Papa Ştrumf în fiecare an acelaşi cadou: o căciulă, când el îşi doreşte un deltaplan.Este nevoie de vizita celor trei duhuri ale Crăciunului pentru ca el să înţeleagă cât de important este să preţuiască sărbătoarea Crăciunului.
Mickey's Once Upon A Christmas (1999)

Este un filmuleţ foarte drăguţ care grupează 3 povestioare de Crăciun. Huey,Dewey şi Louie îşi doresc să fie Crăciun în fiecare zi, pentru a se putea bucura de cadouri şi de masa de Crăciun. În cea de-a doua povestire, Goofy vrea să îl convingă pe fiul său, Max, că Moş Crăciun chiar există. Iar în ultima povestire, Mickey şi Minnie încearcă să strângă bani pentru a-şi cumpăra cadouri, dar pentru asta sunt nevoiţi să se despartă de obiectele la care ţin cel mai mult.
Mickey's Christmas Carol (1983)

Din nou, celebra poveste a lui Dickens, cu personajele Disney în rolurile principale.
Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997)

Belle se pregăteşte de sărbătoarea de Crăciun, deşi Bestia nu vrea să se gândească la această perioadă.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…