Treceți la conținutul principal

Recenzie serial: Arrow (2012)


În oferta de toamnă a noilor seriale s-a strecurat şi unul care are în centru un fel de supererou: Arrow. Arrow este numele dat unui fel de Robin Hood care îşi foloseşte săgeţile cu ţintă foarte sigură ca arme. În spatele lui Arrow este milionarul Oliver Queen, un playboy care îşi ducea viaţa fără griji până când a fost implicat într-un accident pe mare în timp ce se afla cu tatăl său şi cu sora iubitei sale. Oliver este singurul supravieţuitor şi naugrafiază pe o insulă une rămâne timp de cinci ani până când este în sfârşit salvat.
Întors acasă, Oliver este clar schimbat în urma experienţelor prin care a trecut. Mama lui s-a recăsătorit cu asociatul tatălui său, sora lui este un copil-problemă, iubita lui, Laurel, nici nu mai vrea să audă de el după ce ştie că a înşelat-o cu sora ei, iar tatăl acesteia, detectivul Lance este pornit pe el pentru că îl învinovăţeşte pentru moartea fiicei sale.

Acum, Oliver are o listă lăsată de tatăl său cu numele unor oameni pe care trebuie să se răzbune, aşa că se foloseşte de identitatea lui secretă. Dar nici în propria lui familie lucrurile nu stau prea roz şi se ascund multe secrete.

Deocamdată, mi se pare un serial destul de interesant şi cred că îl voi urmări ceva mai încolo când voi avea ma mult timp. Primele episoade arată bine, scenele de luptă sunt foarte fain realizate şi nici scenariul nu e rău deloc. În ceea ce priveşte actorii din distribuţie, singura faţă cunoscută este Paul Blackthorne( l-a, văzut în Lipstick Jungle), interpretul detectivului Lance. În rolul lui Arrow îl găsim pe Stephen Amell, care am înţeles că şi-a făcut deja multe fane datorită numeroaselor scene la bustul gol. Canadianul a avut un rol episodic în The Vampire Diaries şi a mai apărut în Hung şi Private Practice.Pentru primul sezon s-au stabilit deocamdată 11 episoade.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…