Treceți la conținutul principal

Recenzie serial: Arrow (2012)


În oferta de toamnă a noilor seriale s-a strecurat şi unul care are în centru un fel de supererou: Arrow. Arrow este numele dat unui fel de Robin Hood care îşi foloseşte săgeţile cu ţintă foarte sigură ca arme. În spatele lui Arrow este milionarul Oliver Queen, un playboy care îşi ducea viaţa fără griji până când a fost implicat într-un accident pe mare în timp ce se afla cu tatăl său şi cu sora iubitei sale. Oliver este singurul supravieţuitor şi naugrafiază pe o insulă une rămâne timp de cinci ani până când este în sfârşit salvat.
Întors acasă, Oliver este clar schimbat în urma experienţelor prin care a trecut. Mama lui s-a recăsătorit cu asociatul tatălui său, sora lui este un copil-problemă, iubita lui, Laurel, nici nu mai vrea să audă de el după ce ştie că a înşelat-o cu sora ei, iar tatăl acesteia, detectivul Lance este pornit pe el pentru că îl învinovăţeşte pentru moartea fiicei sale.

Acum, Oliver are o listă lăsată de tatăl său cu numele unor oameni pe care trebuie să se răzbune, aşa că se foloseşte de identitatea lui secretă. Dar nici în propria lui familie lucrurile nu stau prea roz şi se ascund multe secrete.

Deocamdată, mi se pare un serial destul de interesant şi cred că îl voi urmări ceva mai încolo când voi avea ma mult timp. Primele episoade arată bine, scenele de luptă sunt foarte fain realizate şi nici scenariul nu e rău deloc. În ceea ce priveşte actorii din distribuţie, singura faţă cunoscută este Paul Blackthorne( l-a, văzut în Lipstick Jungle), interpretul detectivului Lance. În rolul lui Arrow îl găsim pe Stephen Amell, care am înţeles că şi-a făcut deja multe fane datorită numeroaselor scene la bustul gol. Canadianul a avut un rol episodic în The Vampire Diaries şi a mai apărut în Hung şi Private Practice.Pentru primul sezon s-au stabilit deocamdată 11 episoade.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…