Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Vamps (2012)


Regia: Amy Heckerling
Scenariu: Amy Heckerling
Distribuţia: Alicia Silverstone, Krysten Ritter, Dan Stevens, Sigourney Weaver, Malcolm McDowell, Marilu Henner, Justin Kirk
Amy Heckerlingşi Alicia Silverstone au făcut din nou echipă pentru această comedie şi, sperând la ceva în genul Clueless, m-am uitat şi eu. Ei bine, putea fi mult mai bine, dar putea fi şi mult mai rău. Goody este o vampiriţă de vreo 200 şi ceva de ani, care o are drept tovarăşă şi cea mai bună prietenă pe Stacy, care are doar vreo 40 de ani.Stacy şi Goody au fost create de acelaşi vampir original, Cisserus. Majoritratea vampirilor din zilele noastre nu mai omoară oameni sau se hrănesc cu animale, aşa cum fac Stacy şi Goody, însă Cisserus e mai sadică de felul ei şi comite tot felul de crime, fără să îi pese că vampirii ar putea fi daţi astfel în vileag.

Pe Stacy şi Goody le leagă o prietenie foarte frumoasă, dar Stacy nu ştie cât de bătrână este de fapt Goody, deşi ar trebui ca gusturile în materie de modă, dispreţul faţă de tehnologiile noi şi vocabularul cam învechit să o dea de gol pe aceasta. Goody nu vrea să îi spună vârsta ei, pentru că Stacy a rămas tot la stadiuld e puştoaică de 20 de ani cât avea când a devenit vampir. Stacy cunoaşte la un curs un tânăr foarte simpatic, pe Joey, care se dovedeşte a fi chiar fiul lui Van Helsing, un cunoscut vânător de vampiri. Deşi Goody o sfătuieşte să stea departe de el, iar părinţii lui Joey sunt bănuitori în privinţa ei, Stacy nu vrea să renunţe la el.

Şi Goody îşi reîntâlneşte o mare dragoste din trecut, pe Danny, care acum e bătrân şi însurat, dar asta nu înseamnă că nu poate să fie măcar o prietenă bună pentru el.

Între timp, cineva vrea să îi scoată pe vampiri la lumină şi asta nu e deloc greu, având în vedere că totul e computerizat şi în bazele de date apar persoane care ar trebui să fie ori moarte, ori foarte bătrâne, aşa că prietenii vampiri şi muritori ai lui Goody şi Stacy încearcă să pună la cale un plan. Printre eis e află şi Vlad Ţepeş şi Vadim, doi vampiri originali, care au nişte apariţii chiar amuzante.

În concluzie, Vamps e departe de ceea ce a fost Clueless, în schimb e oarecum drăguţ datorită distribuţiei destul de reuşite, dar şi pentru că Stacy şi Goody par a fi desprinse din Sex And The City în variantă vampirească. Nu prea sunt scene de groază sau mai ştiu eu ce, aşa că e mai mult o comedie, pentru amatorii genului.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…