Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Hotel Transylvania (2012)


Regia: Genndy Tartakovsky
Scenariu: Peter Baynham, Robert Smigel, Todd Durham, Dan Hageman, Kevin Hageman
Distribuţia: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, CeeLo Green
Am aşteptat cu nerăbdare acest film, ca mare fană a filmelor de animaţie ce sunt şi regret să vă anunţ că am fost foarte dezamăgită. Povestea nu are nimic neobişnuit, personajele nu sunt destul de reuşite şi în principu mi s-a părut destul de plictisitor şi nu am găsit mai nimic amuzant. Hotel Transylvania este un hotel înfiinţat de Dracula pentru a le oferi monştrilor de pretutindeni un loc în care să se poată relaxa departe de ochii iscoditori ai oamenilor care îi persecută şi îi vânează. La hotel, Dracula trăieşte împreună cu fiica lui, Mavis, după ce mama fetei a murit într-un incendiu provocat de oameni.


Bineînţeles că Dracula din filmul acesta este unul inofensiv, care nu se hrăneşte cu sânge de om ( inspirat probabil de True Blood) şi este convins că toţi oamenii sunt răi. De ziua lui Mavis, cu ocazia împliniri celor 118 ani, un tânăr pe nume Jonathan ( de , ceva s-a păstrat din romanul lui Bram Stoker) ajunge cumva la hotelul bine ascuns. Ca să nu fie atacat de ceilalţi monştri, Dracula susţine că şi el este monstru, şi încă unul înrudit cu bunul său prieten Frankenstein. Mavis şi Jonathan se plac din prima, mai ales că vampiriţa a trăit toată viaţa ei doar în hotel pentru că tatăl ei i-a spus că numai lucruri rele o aşteaptă în mijlocul oamenilor.

În film mai apar şi câteva personaje mai mult sau mai puţin reuşite, cum ar fi Eunice, soţia lui Frankenstein, Griffin (omul invizibil) şi Wayne şi Wanda (vârcolaci cu o droaie de copii).

Nu cred că are neapărat legătură cu afinitatea mea pentru Fran Drescher faptul că personajul ei, deşi unul secundar, mi s-a părut cel mai comic şi chiar m-au amuzat replicile ei de soţie cicălitoare.

În rest, un Dracula cu accentul celebru devenit deja clişeu, o Mavis cam fără sare şi piper (dar drăguţică foc) şi o familie de vârcolaci destul de amuzantă.
Nu recomand Hotel Transylvania, decât poate din curiozitate, însă toate personajele ar fi putut fi puse mai bine în valoare de un scenariu mai bine pus la punct.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…