Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Hope Springs (2012)Regia: David Frankel
Scenariu: Vanessa Taylor
Distribuţia: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell,Jean Smart, Elizabeth Shue
Atunci când am văzut cele două nume mari din distribuţie, m-am gândit că nu trebuie să ratez acest film şi mă aşteptam la o comedie drăguţă, dar n-a fost aşa. Regret să o spun, însă acest film mi s-a părut pur şi simplu plictisitor şi nici măcar talentul actoricesc al celor doi (Lee Jones şi Streep) nu reuşeşte să îl salveze.
Numele filmului vine de la un centru de consiliere al cupluriloc cu probleme în relaţie. Kay şi Arnold aniversează 31 de ani de căsnicie, dar între ei intervine rutina şi plictiseala. Cei doi au camere separate, romantismul lipseşte cu desăvârşire, iar sexul este ceva de pe planeta Marte pentru amândoi.


Kay, sătulă de această stare, se înscrie la o sesiune de consiliere care ţine o săptămână, iar Arnold acceptă cu greu să vină şi el.


Arnold mi-a amintit mult de personajul lui Walter Mathau din "Morocănoşii" pentru că mereu are ceva de comentat, e ursuz şi îngust la minte. Kay, în schimb, e personajul clasic de femeie care a avut nororc că nu a avut parte de un soţ abuziv, pentru că ar fi fost o viczimă sigură. Ea nu ştie cum să îşi impună punctul de vedere şi îi cedează mereu lui Arnold pentru a evita o ceartă. Practic, am avut de-a face cu două personaje care mi-au fost antipatice de la început.
Apoi, timp de o oră şi jumătate, Kay şi Arnold se ceartă, se duc la şedinţele cu terapeutul şi apoi s emai ceartă puţin. Evident, filmul e cu happy end, dar nici măcar asta nu m-a convins să îmi placă. Celelalte personaje apar foarte puţin, în afară de terapeut, 95% din scene sunt doar cu Arnold şi Kay, ceea ce a făcut ca totul să fie cam plictisitor pentru mine.
Nu în ltimul rând, nu ştiu dacă se vrea a fi comedie, pentru că scenele care crd că se doreau a fi amuzante nu mi-au smuls nici un zâmbet, iar scenele care trebuiau să fie dramatice păreau a fi de fapt ca o parodie.
În concluzie, eu nu recomand Hope Springs decât fanilor înrăţi ai lui Meryl Streep şi ai lui Tommy Lee Jones, deşi chiar şi aşa, acestea evident nu sunt cele mai bune roluri din carierele lor.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

  1. si eu tocmai ma pregateam sa il vad :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, nu vreau sa iti stric cheful. Pur si simplu nu ar trebui sa ai mari asteptari de la el, pentru ca Meryl Streep si Tommy Lee Jons pot mai mult de atat. Si am uitat sa mentionez ca Steve Carell are un rol "serios", deci nici macar de la el nu vine doza de comedie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…