Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Dream House (2011)


Regia: Jim Sheridan
Scenariu: David Loucka
Distribuţia: Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts
Daniel Craig şi Rachel Weisz s-au cunoscut pe platourile de la Dream House şi ulterior s-au căsătorit. Ambii au fost de acord că acesta a fost singurul lucru bun care a reieşit din acest film. Cei doi au refuzat de altfel toate apariţiile în scop promoţional deoarece între producători şi regizorul filmului au existat tot felul de disensiuni şi se pare că scenariul original a fost modificat radical. Prin urmare, filmul n-a plăcut nimănui: nici criticilor, nici spectatorilor şi nici măcar actorilor care au jucat în el.
Cu toate acestea, Dream House nu este printre cele mai proaste filme pe care le-am văzut. Scenariul e bun, până la ultima parte a filmului, Daniel Craig şi Rachel Weisz au făcut roluri bune, aşa că nu totul e rău. Nu prea ştiu cum să prezint subiectul filmului fără să dau prea multe de gol. Problema este că se intenţionase ca scenariul să conţină o răsturnare de situaţie şocantă care a venit mult prea devreme şi în ultimele 30 de minute film mă tot întrebam ce naiba mai e de văzut.
Will şi Libby împreună cu fetiţele lor,Trish şi Dee Dee sunt o familie perfectă. Asta până când se mută într-o casă care fusese locuită de o altă familie şi care ascunde nişte crime îngrozitoare. Se pare că Peter Ward, capul familiei şi-a ucis soţia şi cele două fetiţe şi apoi a ajuns la balamuc. Will şi Libby nu se simt prea bine în locuinţa în care s-au petrecut acele orori, însă totul e mult mai complicat decât pare.
Şi asta este tot ce pot spune fără să vă dezvălui finalul. Aşadar, Dream House e un thriller decent, care ar fi fost şi mai bun dacă răsturnarea de situaţie ar fi fost gestionată ceva mai bine.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…