Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Dream House (2011)


Regia: Jim Sheridan
Scenariu: David Loucka
Distribuţia: Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts
Daniel Craig şi Rachel Weisz s-au cunoscut pe platourile de la Dream House şi ulterior s-au căsătorit. Ambii au fost de acord că acesta a fost singurul lucru bun care a reieşit din acest film. Cei doi au refuzat de altfel toate apariţiile în scop promoţional deoarece între producători şi regizorul filmului au existat tot felul de disensiuni şi se pare că scenariul original a fost modificat radical. Prin urmare, filmul n-a plăcut nimănui: nici criticilor, nici spectatorilor şi nici măcar actorilor care au jucat în el.
Cu toate acestea, Dream House nu este printre cele mai proaste filme pe care le-am văzut. Scenariul e bun, până la ultima parte a filmului, Daniel Craig şi Rachel Weisz au făcut roluri bune, aşa că nu totul e rău. Nu prea ştiu cum să prezint subiectul filmului fără să dau prea multe de gol. Problema este că se intenţionase ca scenariul să conţină o răsturnare de situaţie şocantă care a venit mult prea devreme şi în ultimele 30 de minute film mă tot întrebam ce naiba mai e de văzut.
Will şi Libby împreună cu fetiţele lor,Trish şi Dee Dee sunt o familie perfectă. Asta până când se mută într-o casă care fusese locuită de o altă familie şi care ascunde nişte crime îngrozitoare. Se pare că Peter Ward, capul familiei şi-a ucis soţia şi cele două fetiţe şi apoi a ajuns la balamuc. Will şi Libby nu se simt prea bine în locuinţa în care s-au petrecut acele orori, însă totul e mult mai complicat decât pare.
Şi asta este tot ce pot spune fără să vă dezvălui finalul. Aşadar, Dream House e un thriller decent, care ar fi fost şi mai bun dacă răsturnarea de situaţie ar fi fost gestionată ceva mai bine.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…