Treceți la conținutul principal

Cărţi scrise de vedete

Nu este ceva neobişnuit ca vedetele să îşi scrie biografia sau memoriile (sau să le scrie cineva pentru ele), dar sunt cazuri în care vedetele chiar îşi încearcă talentul de scriitor. În continuare vă prezint câteva cărţi scrise de celebrităţi. Din păcate, din câte ştiu eu, nu s-au tipărit şi în limba română.
Elixir de Hilary Duff- un roman despre o tânără fotojurnalistă cu părinţi din înalta societate.

Priceless de Nicole Richie - povestea unei fete de bani gata a cărui tată este implicat într-un caz de fraudă pe Wall Street
Sugar and Spice de Lauren Conrad - una dintre cele câteva cărţi scrise de Lauren Conrad, care urmăreşte viaţa vedetei de reality tv Jane Roberts în timp ce se străduieşte să îşi facă un nume la Hollywood.
Uncharted TerriTori de Tori Spelling - una dintre cărţile despre viaţa actriţei. Îmi place la stilul ei că povesteşte multe anecdote din viaţa personală şi ştie ce e aia autorironie.
Star de Pamela Anderson - încă o carte de genul chicklit, despre care se spune că este destul de amuzantă şi care are în centru un personaj modelat după personalitatea blondinei.
Sinceră să fiu, eu le-aş citi măcar de curioasă să văd dacă sunt destul de amuzante. În schimb, n-aş fi dispusă să plătesc un preţ prea mare pe ele.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…