Treceți la conținutul principal

Recenzie serial: Beauty and the Beast (2012)


Nu mai ţin minte exact care era subiectul, dar ştiu cu siguranţă că atunci când eram mică exista un serial cu frumoasa şi bestia şi cred că acest nou serial este un remake. Ţin minte că şi în acel serial era vorba despre o poliţistă pe care "bestia" o ajuta în cazurile ei şi că erau prieteni foarte buni.
Şi în acest nou serial, Kristin Kreuk o interpretează pe Catherine Chandler, o poliţistă care are o tragedie în trecutul său: în urmă cu 9 ani, mama ei a fost ucisă de nişte bărbaţi într-o noapte. Catherine ar fi murit şi ea dacă nu ar fi fost salvată de un bărbat misterios, dar care evident are anumite abilităţi ieşite din comun.
Acum, Catherine anchetează o crimă şi la locul faptei este găsit ADN-ul lui Vincent Keller (Jay Ryan), un soldat despre care se credea că a murit. Astfel, Catherine află că Vincent a făcut parte dintr-un experiment ciudat al armatei care, după evenimentele de la 11 septembrie 2001, a încercat să transforme soldaţii într-un fel de super-oameni injectându-le o substanţă necunoscută. Vincent se transformă într-un fel de bestie atunci când corpul lui produce adrenalină. Armata i-a ucis pe ceilalţi soldaţi atunci când şi-a dat seama că nu îi poate controla, aşa că Vincent e singurul supravieţuitor. Ştiind că acum Vincent nu încearcă decât să ajute oamenii aflaţi în pericol ( el fiind medic iniţial), Catherine îi promite că îi va păstra secretul, dar susţine că ar fi bine să se ajute reciproc, mai ales după ce află de la Vincent că bărbaţii care i-au ucis mama o urmăreau de mult timp, dar nu cunoaşte şi motivul.Practic, Beauty and the Beast este un serial poliţist, pentru că tind să cred că Vincent o va ajuta pe Catherine să rezolve în fiecare episod câte un caz, iar elementul de supranatural este oferit de transformarea lui Vincent într-o "bestie". Sincer, nu mi-a captat atenţia şi nu am chef să urmăresc încă un serial poliţist, şi nici măcar faptul că Jay Ryan e orice, numai bestie nu, nu constituie un motiv suficient.

Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…