Treceți la conținutul principal

Recenzie serial: Beauty and the Beast (2012)


Nu mai ţin minte exact care era subiectul, dar ştiu cu siguranţă că atunci când eram mică exista un serial cu frumoasa şi bestia şi cred că acest nou serial este un remake. Ţin minte că şi în acel serial era vorba despre o poliţistă pe care "bestia" o ajuta în cazurile ei şi că erau prieteni foarte buni.
Şi în acest nou serial, Kristin Kreuk o interpretează pe Catherine Chandler, o poliţistă care are o tragedie în trecutul său: în urmă cu 9 ani, mama ei a fost ucisă de nişte bărbaţi într-o noapte. Catherine ar fi murit şi ea dacă nu ar fi fost salvată de un bărbat misterios, dar care evident are anumite abilităţi ieşite din comun.
Acum, Catherine anchetează o crimă şi la locul faptei este găsit ADN-ul lui Vincent Keller (Jay Ryan), un soldat despre care se credea că a murit. Astfel, Catherine află că Vincent a făcut parte dintr-un experiment ciudat al armatei care, după evenimentele de la 11 septembrie 2001, a încercat să transforme soldaţii într-un fel de super-oameni injectându-le o substanţă necunoscută. Vincent se transformă într-un fel de bestie atunci când corpul lui produce adrenalină. Armata i-a ucis pe ceilalţi soldaţi atunci când şi-a dat seama că nu îi poate controla, aşa că Vincent e singurul supravieţuitor. Ştiind că acum Vincent nu încearcă decât să ajute oamenii aflaţi în pericol ( el fiind medic iniţial), Catherine îi promite că îi va păstra secretul, dar susţine că ar fi bine să se ajute reciproc, mai ales după ce află de la Vincent că bărbaţii care i-au ucis mama o urmăreau de mult timp, dar nu cunoaşte şi motivul.Practic, Beauty and the Beast este un serial poliţist, pentru că tind să cred că Vincent o va ajuta pe Catherine să rezolve în fiecare episod câte un caz, iar elementul de supranatural este oferit de transformarea lui Vincent într-o "bestie". Sincer, nu mi-a captat atenţia şi nu am chef să urmăresc încă un serial poliţist, şi nici măcar faptul că Jay Ryan e orice, numai bestie nu, nu constituie un motiv suficient.

Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…