Treceți la conținutul principal

Recenzie film : That's My Boy (2012)


Regia: Sean Anders
Scenariu. David Caspe
Distribuţia: Adam Sandler, Andy Samberg,Leighton Meester, Vanilla Ice, Milo Ventimiglia, James Caan, Susan Sarandon
M-am uitat la acest film pentru un coleg de-al meu îmi tot spunea că e o comedie reuşită. Eu am avut ceva reţineri, pentru că nu prea gust umorul lui Adam Sandler şi chiar dacă unele filme sunt cât de cât amuzante, altele sunt catasrofe. Comedia aceasta nu este un dezastru, însă nici nu m-am amuzat cine ştie cât la ea. Practic este vorba despre povestea lui Donny, un băiat care a avut o relaţie cu profesoara lui. Profesoara ajunge la închisoare, iar Donny trebuie să crească copilul pe care îl are cu ea. Timpul trece şi Donny se trezeşte falit şi dator la Fisc pentru că toată viaţa lui n-a muncit, ci doar a trăit din banii făcuţi în urma publicităţii cazului său, aşa că pleacă să-l găsească pe băiatul lui care acum are o meserie bănoasă şi e pe cale să se însoare cu frumoasa Jamie.A fost un film ok ca să-l văd duminica după-amiază, pentru că nu aveam chair nimic altceva de făcut, dar n-am rămas prea impresionată. Adam Sandler parcă nu vrea să mai facă altceva decât să fie un tăntălău care vorbeşte ciudat. Singurele lucruri cu adevărat faine din film au fost fetele. Leighton Meester arată super, parcă tot mai faină se face fata asta, iar Susan Sarandon să arate aşa la vârsta ei...Dacă era cineva mai potrivit în rolul profesoarei sexy, nu ştiu pentru că nu îmi vine absolut nimeni în minte.


Am fost surprinsă să văd că în distribuţie figurează Milo Ventimiglia în rolul lui Chad, fratele lui Jamie, pentru că mi s-a părut total schimbat. Nu ştiu dacă de la tunsoare sau ce-o fi fost, cert e că habar n-am avut cine e.
 
Ca să n-o mai lungesc, că nu are rost, acest film nu l-aş încadra la categoria comedii reuşite, în schimb e destul de ok dacă vreţi să vă uitaţi la un film amuzant fără prea multe pretenţii.

Sursa foto: Google Images


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…