Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Monte Carlo (2011)


Regia: Thomas Bezucha
Scenariu: Thomas Bezucha, April Blair, Maria Maggenti, Kelly Bowe, Jules Bass (roman)
Distribuţia: Selena Gomez, Katie Cassidy, Leighton Meester, Andie MacDowell,Brett Cullen
În acest weekend am fost răcită rău şi mi-am petrecut aceste două zile în pat, cu ceaiuri şi medicamente. Aşa că, din plictiseală, am dat azi pe HBO şi am rpins chiar începutul acestui film şi am început să mă uit din inerţie, pentru că mi-am dat seama din start că e un "chick flick" în toată regula.
Grace a lucrat pe tot parcursul liceului într-un restaurant ca să strângă bani pentru o excursie la Paris, împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Emma.Emma are 21 de ani şi lucrează tot ca şi chelneriţă şi are un iubit, Owen, pe care îl iubeşte foarte mult. Cu toate acestea, Emma se întreabă şi ea ce o fi dincolo de graniţele Texasului. Mama lui Grace este căsătorită cu Robert, care are şi el o fată, pe Meg, care a fost colegă de liceu cu Emma şi cele două nu se înghit. Grace şi Meg au relaţie amiabilă,dar tot nu se pot vedea una pe alta drept surori, aşa că părinţii lor vin cu ideea ca şi Meg să meargă la Paris cu Grace şi Emma, în speranţa că cele două fete se vor apropia mai mult. Firea serioasă a lui Meg o face să creadă pe Grace că s-ar putea să nu se distreze prea bine cu sora vitregă, însă nu prea are ce să comenteze.
Ajunse la Paris, fetele fac parte dintr-un circuit condus de o ghidă care e mereu super-grăbită şi le uită tocmai la Turnul Eiffel. Rămase singure, fetele ajung la un hotel de lux unde Grace este confundată cu Cordelia, o starletă britanică.
Fără bani şi fără un acoperiş deasupra capului, fetele profită de confuzia creată şi a doua zi se trezesc că pornesc la drum spre Monte Carlo, unde Cordelia trebuia să ofere un colier extrem de scump la o licitaţie caritabilă.
Din acest film nu lipsesc băieţii drăguţi, rochiile frumoase şi locaţiile superbe. Filmul chiar a fost filmat în parte la Paris, la Monte Carlo şi la Budapesta. Nu cred că filmul are ceva original sau că prestaţiile actoriceşti sunt deosebite, însă ca film "de fete" a fost perfect pentru o după-amiază de toamnă.

Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…