Treceți la conținutul principal

Obsesia muzicală a momentului: GoNorthToGoSouth

N-aş putea să vă spun prea multe despre acest proiect muzical, doar că am citit pe undeva că piesa lui Pink, Try, care de altfel îmi gâdilă plăcut auzul este un cover după un EP al formaţiei GoNorthToGoSouth. Cred că vă puteţi da seama după numele extrem de complicat că vorbim desppre un proiect "underground". Ei bine, înainte să săriţi în sus că Pink fură piese, aflaţi că piesa a fost preluată cu acordul autorului.
Deşi îmi place şi versiunea Pink, m-am îndrăgostit de original. Îmi transmite un alt gen de emoţii, probabil pentru că piesa este interpretată de omul care a compus-o. Plus că vocea mi se pare că se potriveşte mai bine. Îmi place că Pink urlă din toţi rărunchii pe piesele ei alerte, dar niciodată nu mi s-a părut destul de sensibilă pentru piesele ceva mai lente. Îmi plac Just Like A Pill sau Family Portrait, deşi mereu am considerat că tipa ţipă prea tare pe el.
În spatele acestei formaţii cu nume ciudat se află Busbee, care pe lângă cântat compune cântece pentru foarte mulţi artişti: Kelly Clarkson (Dark Side), Timbaland (If We Ever Meet Again), Lady Antebellum, Keith Urban, Toni Braxton, Adam lambert, Backstreet Boys, Boyzone sau Alesha Dixon. După cum puteţi observa, omul ştie să se plieze pe mai multe stiluri. Destul cu vorbăria, vă las cu piesa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…