Treceți la conținutul principal

Halloween Special: Hocus Pocus (1993)


Regia: Kenny Ortega
Scenariu: David Kirschner, Mick Garris, Neil Cuthbert
Distribuţia: Bette Midler,Sarah Jessica Parker,Kathy Najimy, Thora Birch
M-am gândit să intercalez în filmele de Halloween şi un film potrivit şi pentru copii. Adică există clar nişte lucruri care ar trebui să dea fiori spectatorilor, dar totul e destul de blând încât copii ceva mai mărişori se pot uita fără probleme.
Filmul începe pe la anii 1600 şi ceva, cu trei surori vrăjitoare care răpeau copii dintr-un sat pentru a le fura tinereţea, ca ele să nu îmbătrânească niciodată.

Una dintre fetiţele ademenite de vrăjitoare este Emily, sora lui Thackery, iar băiatul merge să îşi salveze sora. Din păcate pentru el, ajunge prea târziu şi pe deasupra vrăjitoarele îl transformă într-un pisoi şi îl blestemă să trăiască veşnic. Cu toate acestea, vrăjitoarele sunt şi ele distruse, cel puţin temporar.
300 de ani mai târziu, în acelaşi Salem, Massachusetts, vrăjitoarele apar din nou şi de data aceasta altă pereche de fraţi trebuie să le oprească: Max şi Dani, ajutaţi de bietul Thackery care încă bântuie prin Salem sub forma unui pisoi.
Cele trei vrăjitoare, adică Bette Midler, Sarah Jessica Parker şi Kathy Najimy fac tot deliciul filmului pentru că sunt foarte amuzante şi tocmai de aceea nici nu au cum să pară prea ameninţătoare. Hocus Pocus este de fapt o comedioară chiar simpatică şi genul de film "de familie" pentru Halloween.

Sursa foto: Google Images


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…