Treceți la conținutul principal

Halloween Special: Hocus Pocus (1993)


Regia: Kenny Ortega
Scenariu: David Kirschner, Mick Garris, Neil Cuthbert
Distribuţia: Bette Midler,Sarah Jessica Parker,Kathy Najimy, Thora Birch
M-am gândit să intercalez în filmele de Halloween şi un film potrivit şi pentru copii. Adică există clar nişte lucruri care ar trebui să dea fiori spectatorilor, dar totul e destul de blând încât copii ceva mai mărişori se pot uita fără probleme.
Filmul începe pe la anii 1600 şi ceva, cu trei surori vrăjitoare care răpeau copii dintr-un sat pentru a le fura tinereţea, ca ele să nu îmbătrânească niciodată.

Una dintre fetiţele ademenite de vrăjitoare este Emily, sora lui Thackery, iar băiatul merge să îşi salveze sora. Din păcate pentru el, ajunge prea târziu şi pe deasupra vrăjitoarele îl transformă într-un pisoi şi îl blestemă să trăiască veşnic. Cu toate acestea, vrăjitoarele sunt şi ele distruse, cel puţin temporar.
300 de ani mai târziu, în acelaşi Salem, Massachusetts, vrăjitoarele apar din nou şi de data aceasta altă pereche de fraţi trebuie să le oprească: Max şi Dani, ajutaţi de bietul Thackery care încă bântuie prin Salem sub forma unui pisoi.
Cele trei vrăjitoare, adică Bette Midler, Sarah Jessica Parker şi Kathy Najimy fac tot deliciul filmului pentru că sunt foarte amuzante şi tocmai de aceea nici nu au cum să pară prea ameninţătoare. Hocus Pocus este de fapt o comedioară chiar simpatică şi genul de film "de familie" pentru Halloween.

Sursa foto: Google Images


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…