Treceți la conținutul principal

Halloween Special: The Addams Family (1991)


Regia: Barry Sonnenfeld
Scenariu: Charles Addams, Caroline Thompson, Larry Wilson
Distribuţia: Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd, Christina Ricci
Atunci când vine vorba de Halloween, cea mai cunoscută familie de la care te-ai aştepta să facă un chef monstru este familia Addams. Totul a început ca o bandă desenată, apoi un serial în anii 1960. Se găsesc câteva filmuleţe pe YouTube şi chiar vi le recomand, pentru că sunt foarte reuşite.

Familia Addams este ceea ce am putea spune că sunt exact opusul oamenilor "normali". Le place tot ceea ce înseamnă durere, chin şi oroare. Au cea mai frumoasă casă în sensul că e bântuită tot timpul, nu doar de Halloween. Familia Addams este formată din părinţii Gomez şi Morticia, care sunt complet nebuni unul după altul, cei doi copii, Pugsley şi Wednesday, bunica, Lurch majordomul şi Thing, o mână care "umblă" de capul ei prin casă.

Singurul lucru care îi lipseşte lui Gomez pentru a-şi completa fericirea...adică nefericirea, este să îl aibă alături pe fratele lui Fester, care a dispărut de 25 de ani după o ceartă pe care au avut-o. Acest lucru îl speculează avocatul familiei, Tully, un parazit şi jumătate care nu visează decât la averea familiei Addams. O escroacă de la care Tully împrumutase bani, are un fiu pe nume Gordon care e leit Fester. Planul celor trei este ca Fester să se dea drept fratele lui Gomez şi să pună mâna pe toţi banii lui care se află închişi într-o criptă secretă sub casă. Nu întrebaţi de bănci, că familia Addams nu lucrează cu aşa ceva. Şi bine fac, de altfel.
Încă de la început, Wednesday şi Morticia miros că ceva nu e în regulă cu acest om care pretinde că e Fester, însă Morticia se preface că îl acceptă de dragul lui Gomez care se bucură ca un copil.

Bietului Gordon nu îi va fi deloc uşor să se adapteze în această familie de ţicniţi, dar cu ajutorul copiilor pe care începe să îi îndrăgească tot mai tare, Gordon va simţi că parcă totuşi e un Addams.
Regretatul Raul Julia şi Anjelica Huston fac cele mai bune roluri în acest film, după părerea mea. Gomez e la fel de nebun ca în benzile desenate, iar Raul Julia aduce şi un plus de eleganţă şi de şarm. Anjelica Huston e pur şi simplu superbă, foarte seducătoare şi sexy şi nu e de mirare că foarte multe femei aleg să se costumeze în personajul Morticia Addams de Halloween.


Dacă vă place filmul, vă recomand şi continuarea din 1993, Addams Family Values, dar chiar şi desenele animate pentru că sunt foarte amuzante şi puteţi descoperi o mulţime de alte personaje care fac parte din familia Addams.
Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…