Treceți la conținutul principal

Halloweeen Special: Trick'r Treat (2007)


Regia: Michael Dougherty
Scenariu: Michael Dougherty
Distribuţia: Dylan Baker, Jean-Louc Bilodeau, Anna Paquin, Leslie Bibb
De data aceasta, vă recomand un film care a scăpat pe sub radarul tuturor. Trebuia lansat în 2007, dar producătorilor le-a fost teamă de înfruntarea din box-office cu franciza Saw, aşa că pe marile ecrane a apărut doar în 2009 şi nu a avut parte de prea multă publicitate.
Filmul prezintă cinci poveşti de groază diferite, care se petrec în acelaşi orăşel american în preajma sărbătorii de Halloween. Steven e un criminal în serie care nu se ascunde nici măcar de fiul lui, un băieţel obişnuit cu ororile care au loc în casa lor.

Vecinul lui Steven, un bătrân morocănos primeşte vizita unui colindător mai deosebit, un grup de copii se ţin de farse în locul despre care se zvoneşte că şi-au pierdut viaţa alţi copii "cu probleme", o tânără îşi caută alesul îmboldită de sora ei şi de prietenele ei, iar un cuplu află ce păţesc dacă sting lamternele de Halloween înainte de miezul nopţii.
Toate poveştile se bazează pe legende urbane povestite de Halloween şi pe clişee întâlnite în vechile filme de groază, începând cu personajele şi încheind cu muzica folosită în fundal şi tocmai de aceea au farmecul lor.
Dacă vă plac filmele de groază care nu sunt grafice sau dezgustătoare sau nu se pune accentul pe câte capete se rostogolesc prin cadru, atunci vă va plăcea acest film foarte potrivit pentru spiritul de Halloween.În plus, filmul e oarecum şi o comedie neagră, aşa că şi spectatorii de pe la 12 ani în plus e pot uita fără probleme.

Sursa foto: Google Images


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…