Treceți la conținutul principal

Filme de Halloween


Îmi cer scuze că nu am mai scris recenzii de film de multişor. Sunt foarte ocupată momentan, am şi multe seriale pe care le urmăresc şi efectiv nu am avut timp să mă uit şi la filme şi să mai şi scriu despre ele. Ca să nu las totuşi atât de goală secţiunea de Halloween, vă fac câteva recomandări de filme pe care le.am văzut în trecut şi vă voi prezenta în câteva rânduri subiectul filmului.
 • Candyman (1992)
Tony Todd alias Candyman este un fel de spirit care terorizează rezidenţii unui complex de clădiri din Chicago. Helen studiază legendele urbane şi, fără să vrea, îl readuce la viaţă pe omul cu cârlig în loc de mână. Filmul se bazează pe o povestire scrisă de Clive Baker.
 • A Nightamare on Elm Street 3: Dream Warriors (1987)
Dacă vreţi să vedeţi filme horror şi nu şiţi cine e Freddy Kruger, atunci...nu vă înţeleg. Partea a tria a francizei are loc la un sanatoriu, une Kristen Parker este internată după ce scapă de un atac de-al lui Freddy. Însă acesta nu a dispărut, ba din contră, continuă să o terorizeze pe ea şi pe restul pacienţilor.
 • The Haunting (1963)
Un clasic de pe vremea când filmele de groază nu însemnau doar efecte speciale. Atmosfera creată de Robert Wise în filmul despre o casă bântuită este una care îţi dă fiori.
 • The Birds (1963)
Cred că dacă oricine altcineva ar face un filmdespre nişte păsări scăpate de sub control ar ieşi ceva penibil. Nu însă şi din mâinile lui Alfred Hitchcock. Care este secretul filmului? Păsările sunt adevărate şi cu greu au fost păcălite să atace actorii.
 • Day of the Dead (1985)
Nu puta lipsi un film cu zombie. De data aceasta, oamenii de ştiinţă încearcă să îi vindece şi, în schimb, apare Bub, primul zombie care are sentimente.
 • The Ring (2002)
Povestea unei casete video ciudate. oricine o vede, va muri în 7 zile. Nu lipseşte nici fetiţa ciudată, care îţi dă fiori.
 • Paranormal Activity (2007)
Acest film cu buget redus pleacă de la o premiză simplă: o familie este filmată în timp ce în casa lor se întâmplă tot felul de lucruri ciudate. Modul de filmare aduce un plus de realism filmului şi tocmai de aceea a fost primit neaşteptat de bine.
 • The Omen (1976)
Încă un film în care se speculează inocenţa unui copil, care de fapt, ascunde un secret înunecat.
 • Poltergeist (1982)
Probabil cel mai cunoscut film acre abordează subiectul unei case bântuite.
 • Scream (1996)
Filmul cu care a început fanciza ucigaşului în robă neagră cu mască albă. Finalul este unul destul de surprinzător.
 • Psycho (1960)
Nu se poate să nu cunoaşteţi măcar celebra scenă de la duş. Norman Bates, psihopatul obsedat de mama lui a făcut istorie.
 • Carrie (1976)
Bazat pe un roman al celebrului Stephen King, acest film ne arată cât de periculoasă poate fi o adolescentă marginalizată.
 • The Shining (1980)
Un film inspirat tot de condeiul maestrului Stephen King. Meritul este mai ales al lui Jack Nicholson, care şi-a creat un personaj imposibil de imitat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…