Treceți la conținutul principal

Breaking Dawn Part 2 - Soundtrack-ul


Dacă filmele din franciza Twilight n-au fost tocmai pe gustul meu, alegerile muzicale pentru coloana sonoră mi-au plăcut. Cel puţin la primele 2 filme mi-au plăcut toate piesele, la ultimele două am avut doar câteva mai pe gustul meu. Acum, s-a dat publicităţii lista pieselor de pe coloana sonoră a ultimului film Twilight şi sunt câteva nume pe care le cunosc, altele nu, plus o piesă înregistrată de Nikki Reed cu soţul ei.
1. "Where I Come From" by Passion Pit
2. "Bittersweet" by Ellie Goulding
3. "The Forgotten" by Green Day
4. "Fire in the Water" by Feist
5. "Everything and Nothing" by The Boom Circuits
6. "The Antidote" by St. Vincent
7. "Speak Up" by POP ETC
8. "Heart of Stone" by Iko
9. "Cover Your Tracks" by A Boy and His Kite
10. "Ghosts" by James Vincent McMorrow
11. "All I've Ever Needed" by Paul McDonald and Nikki Reed
12. "New For You" by Reeve Carney
13. "A Thousand Years (Part Two)" by Christina Perri
14. "Plus Que Ma Prope Vie" by Carter Burwell


(Sursa: buzzsugar.com)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…