Treceți la conținutul principal

Profesori din filme pentru care merită să mergi la şcoală

Pentru mulţi dintre voi, data de 10 septembrie nu este una pe care să o fi aşteptat cu nerăbdare pentru că începe şcoala. Daaaar, dacă aţi avea câţiva dintre profesorii de mai jos, cu siguranţă aţi avea alt chef de învăţat. Cum ar arăta o şcoală care să îi aibă profesori pe....
Julia Roberts în Mona Lisa Smile. Profesoara de artă care se opune unui sistem conservator. Oricum, ăştia de la artă sunt mereu rebeli şi neînţeleşi, nu?

Ryan Gosling în Half Nelson. Profesorul trăznit care are o pasiune pentru  istorie. Dacă s-ar mai şi îngriji puţin...
Cameron Diaz în Bad Teacher. Sigur, n-aţi învăţa nimic de la ea, dar mai contează?
Jennifer Lopez în Jack. Deşi era doar învăţătoare, cred că n-ar deranja pe nimeni să înveţe alfabetul de la ea.
Matt Davis în The Vampire Diaries. Ce o fi cu profesorii de istorie? Pentru o materie atât de plictisitoare, sunt cam mulţi bărbaţi fumoşi care o predau.
Michael Vartan în Never Been Kissed. Dacă tot e să înveţi biologie cu cineva...

Justin Timberlake în Bad Teacher. Ok, era cam sărit de pe fix, în schimb dacă îi dai jos ochelarii şi cămaşa aia de tocilar,aşa mai vii de acasă.
Asta a fost lista mea de profesori sexy pentru această toamnă şi vă doresc tuturor celor care începeţi şcoala azi un an cât mai uşor.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…