Treceți la conținutul principal

Recenzie serial: Drop Dead Diva (2009)În general nu prea mă dau în vânt după serialele cu avocaţi pentru că mi se pare că nu prea au cine ştie ce noutăţi în materie de cazuri, iar dramele personajelor mă interesează prea puţin. Dar, cum e vară, cum am de aşteptat să înceapă serialele pe care le urmăresc în mod regulat şi momentan urmăresc doar 3, dintre care 2 sunt sitcomuri, m-am decis totuşi să încep să mă uit la Drop Dead Diva.

Deb e un model aspirant care are tot ce-şi doreşte: o viaţă fără griji, un logodnic perfect şi o prietenă pe cinste cu care se distrează mereu. Totul se termină pentru ea în momentul în care moare într-un accident de maşină şi ajunge în...mă rog, nu ştiu exact ce se dorea a fi locul ăla, pentru că era un soi de înger cu un calculator care trebuia să decidă dacă ajunge în Rai sau în Iad. Deb a dus o viaţă foarte superficială şi, deşi n-a făcut nimic rpu, nici n-a făcut lucruri bune, aşa că îngerul nu prea ştie ce să facă cu ea. Deb nu stă pe gânduri şi ocheşte un buton special care o trimite înapoi pe pământ. Problema este că nu în corpul ei, ci în cel al unei avocate care murise în acelşi timp cu ea. Acum, Deb e Jane şi, conform spuselor lui Fred, îngerul ei păzitor, nu mai are ce să facă decât să trăiască viaţa lui Jane.Jane fusese o avocată foarte bună, dar cu o viaţă plictisitoare şi cu un aspect fizic nu tocmai atrăgător. Deb se obişnuieşte încet-încet la firma de avocatură, cu şeful ei, Parker, care uneori pare dus cu plut, cu asistenta ei, Teri, cu Kim, avocata fără inimă care îi face zile fripte şi cu...Grayson. Grayson e logodnicul lui Deb care începe să lucreze fix la firma de avocatură a lui Jane. Acum, ea trebuie să îl vadă zilnic fără să îi poată spune cine este de fapt.

Asta ar fi doar ce se întâmplă în lumea personajelor DDD, pentru că şi cazurile sunt dintre cele mai trăznite şi mi-a amintit în această privinţă de Ally McBeal în ceea ce priveşte ciudăţenia clienţilor.

Drop Dead Diva împină într-un mode reuşit comedia cu drama, aşa că probabil de aceea "m-a prins". Iar personajul principal, interpretat de Brooke Elliott este pur şi simplu foare simpatic. Reuşeşte să se comporte exact cum ar face o pisi răsfăţată, adică cu arunacatul părului pe spate, cu privirile galeşe şi aşa mai departe, deşi ea e o femeie de 30 de ani supraponderală. Margaret Cho îmi place foarte mult în rolul asistentei cinice, care ia pe toată lumea la mişto, iar April Bowlby e perfectă în rolul lui Stacy, prietena blondă şi prostuţă a lui Deb.

Nu prea îmi place de Jackson Hurst aka Grayson, pentru că nu prea văd de ce ar plânge Deb după el şi ar fi atât de atractiv pentru Kim, având în vedere că pare un pămpălău şi jumătate, dar mă rog.Aşadar, mi-am găsit un serial drăguţ de urmărit. Până acum am ajuns la episodul 10, pe când serialul a încheiat sezonul 4, aşa că mai am ceva de urmărit.  Şi bineînţeles că dacă Grayson şi Jane nu ajung împreună o să mă enervez la culme, aşa că sper că nu e cazul.

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=pxZ_n9aDwd4

Comentarii

 1. vizionare placuta in continuare!
  si eu din acelasi motiv m'am apucat de acest serial,dar m'a prins :X
  o sa'ti placa cu siguranta :)
  te asteapta multe surprize!;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc, Cristina!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…