Treceți la conținutul principal

Recenzie film:The Five-Year Engagement (2012)Regia: Nicholas Stoller
Scenariu: Jason Segel, Nicholas Stoller
Distribuţia: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt
În primul rând, să nu vă lăsaţi înşelaţi de trailer, aceasta nu este o comedie romantică. Filmul are scene amuzante, însă abordează relaţia celor doi protagonişti la un nivel mult mai profund decât pare la prima vedere.
Tom şi Violet (cât îmi place numele ăsta) sunt cuplul perfect. Deşi se cunosc doar de un an, sunt genul de cuplu care pe lângă faptul că se iubesc, se înţeleg perfect, ştiu fiecare ce gândeşte celălat şi toate acele lucruri pentru care merită invidiaţi.

Pasul firesc este ca Tom să o ceară de soţie pe Violet. Faptul că acel moment romantic se transformă într-un fiasco este primul semn că lucrurile nu vor merge prea lin în continuare.

 Sora lui Violet rămâne însărcinată cu un coleg de-al lui Tom, aşa că cei doi consideră că ar putea amâna puţin nunta. Pe urmă, bunica lui Violet moare, aşa că urmează o perioadă de doliu.

Cireaşa de pe tort este faptul că Violet primeşte un post la Universitatea din Michigan. Tom renunţă la postul lui de chef din San Francisco şi o urmează acolo pentru ceea ce trebuia să fie 2 ani de zile. În timp ce Violet are o carieră înfloritoare şi i se propune un post care ar putea deveni permanent, Tom se simte mizerabil la un fast food la care lucrează. Iubirea dintre Tom şi Violet va fi destul de puternică pentru a trece peste obstacolele care le apar în cale? Cât este dispus fiecare să renunţe pentru fericirea celuilalt?
Acest film ar fi fost unul destul de reuşit dacă nu s-ar fi lungit puţin cam mult. M-am uitat cam prima oră, după care recunosc că am sărit de la o secvenţă la alta pentru că mi se părea că nu se ajunge o dată la "miezul problemei". Într-un fel a fost bine, pentru că astfel toate piesele de puzzle care au dus la punctul de criză al relaţiei dintre Tom şi Violet s-au aşezat aşa cum trebuie. Nu este un film pe care îl recomand neapărat, poate dacă vă plac filmele gen "autopsia unei relaţii".
Sursa foto. Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…