Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Under the Tuscan Sun (2003)


Regia: Audrey Wells
Scenariu: Frances Mayes, Audrey Wells
Distribuţia: Diane Lane, Sandra Oh, Raoul Bova, Kate Walsh
Unul dintre motivele pentru care îmi place mie să mă uit la filme este faptul că pot evada măcar pentru câzeva ore din viaţa cotidiană şi îmi pot imagina că sunt unul dintre personaje. Under the Tuscan Sun este unul dintre filmele preferate de mult timp, însă de abia acum l-am revăzut şi m-am gândit să scriu despre el.
Pe lângă decorul superb din Toscana (unde sper din tot sufletul să ajung cândva), este şi genul de film siropos care este clar făcut pentru publicul feminin. Dacă nu mă înşel, există şi un roman pe care s-a bazat filmul, aşa că poate o să fac rost de el cumva.
Personajul principal, Frances, trăieşte fantezia mea perfectă. În urma unui divorţ neaşteptat, rămâne fără casă. Pentru a o înveseli, prietenele ei îi fac cadou o excursie în Toscana unde ele nu mai pot merge.

Ajunsă acolo, Frances are un impuls de moment şi îşi investeşte toţi banii într-o casă dărăpănată. Exact asta mi-aş dori să fac şi eu de cel puţin 50.000 de ori pe zi. Să renunţ la tot şi să mă duc undeva unde să pot să o iau de la capăt. Minus divorţul, evident. Revenind la Frances, în timp ce îşi repară casa ajutată de o echipă de muncitori polonezi, se împrieteneşte cu vecinii, cu agentul ei imobiliar şi cu o englezoaică excentrică pe nume Katherine şi învaţă să se bucure din nou de viaţă şi să spere la o nouă iubire.


Adevărul este că e cam greu să nu te bucuri de viaţă cînd eşti în însorita Toscană, ai o privelişte frumoasă de pe terasa casei tale, mănânci mâncăruri delicioase şi bogate în calorii şi eşti înconjurată de bărbaţi italieni cu chef de flirt.

Dacă Frances îşi găseşte iubirea în Toscana şi dacă va rămâne acolo, rămâne să vedeţi urmărind filmul.

Sursa foto: Google Images

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…