Treceți la conținutul principal

Recenzie film: The House Bunny (2008)Regia: Fred Wolf

Scenariu: Karen McCullah Lutz, Kristen Smith

Distribuţia: Anna Faris, Colin Hanks, Emma Stone, Kat Dennings, Hugh M Hefner, Christopher McDonald, Beverly D'Angelo, Katharine McPhee, Rumer Willis

Anna Faris s-a întrebat cândva ce se întâmplă cu iepuraşii Playboy atunci când se mută din casa lui Hefner şi aşa s-a născut această comedioară produsă de compania lui Adam Sandler.

Shelley e o tânără care a crescut la un orfelinat şi care şi-a dorit mereu o familie. La vârsta de 27 de ani, crede că a găsit-o în casa Playboy, alături de Hugh Hefner şi restul iepuraşilor.Cum concurenţa e mare, o altă fată din casă îi înscenează lui Shelly ceva şi aceasta se trezeşte pe drumuri. Cum e obişnuită să locuiască cu multe fete, Shelley se gândeşte să rămână pe lângă vreo frăţie de fete. După ce este refuzată de cea mai tare frăţie din campus, ajunge la Zeta, fetele cele mai neatractive şi mai ciudate.Acestea o acceptă drept "mamă de frăţie" pentru că se gândesc că le poate ajuta să devină mai atractive pentru băieţi şi pentru alte membre. Zeta are nevoie de 30 de membre pentru a-şi putea păsta casa, altfel ea va fi dată celeilalte frăţii.

Shelley, fiind o fată bună în fond, doar că puţin mai prostuţă e de acord să le ajute şi chioar reuşeşte, asta în timp cea ea însăşi se chinuie să îl vrăjească pe simpaticul Oliver.Anna Faris e genul de actriţă care chiar nu reuşeşte să interpreteze altceva şi personajul ei pare a fi mereu acelaşi, de blondă prostuţă, plus că are probabil cea mai enervantă voce de la Fran Drescher încoace. Colin Hanks nu e cel mai chipeş băiat, în schimb a moştenit ceva şin şarmul celebrului său tată, Tom.Despre Emma Stone, numai de bine. Încep să mă obişnuiesc cu ea deşi mă cam enerva defectul ei de vorbire, după atâtea filme nu mi se mai pare chiar atât de ciudat. Pe Kat Dennings o ştiţi dacă urmăriţi sitcomul 2 Broke Girls. Şi aici are rol de scorpie cu gura mare.The House Bunny este o comedie în genul celor  celor cu mulţi tineri plini de hormoni. Adică toată lumea vrea să se cupleze cu toată lumea, contează mult cum arăţi, nu cum gândeşti (până spre finalul filmului desigur) şi orice răţuşcă urâtă devine lebădă dacă se duce la coafor şi se machiază puţin. Bine-ar fi să fie adevărat.

Sursa foto: Google Images


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…