Treceți la conținutul principal

Recenzie film: The House Bunny (2008)Regia: Fred Wolf

Scenariu: Karen McCullah Lutz, Kristen Smith

Distribuţia: Anna Faris, Colin Hanks, Emma Stone, Kat Dennings, Hugh M Hefner, Christopher McDonald, Beverly D'Angelo, Katharine McPhee, Rumer Willis

Anna Faris s-a întrebat cândva ce se întâmplă cu iepuraşii Playboy atunci când se mută din casa lui Hefner şi aşa s-a născut această comedioară produsă de compania lui Adam Sandler.

Shelley e o tânără care a crescut la un orfelinat şi care şi-a dorit mereu o familie. La vârsta de 27 de ani, crede că a găsit-o în casa Playboy, alături de Hugh Hefner şi restul iepuraşilor.Cum concurenţa e mare, o altă fată din casă îi înscenează lui Shelly ceva şi aceasta se trezeşte pe drumuri. Cum e obişnuită să locuiască cu multe fete, Shelley se gândeşte să rămână pe lângă vreo frăţie de fete. După ce este refuzată de cea mai tare frăţie din campus, ajunge la Zeta, fetele cele mai neatractive şi mai ciudate.Acestea o acceptă drept "mamă de frăţie" pentru că se gândesc că le poate ajuta să devină mai atractive pentru băieţi şi pentru alte membre. Zeta are nevoie de 30 de membre pentru a-şi putea păsta casa, altfel ea va fi dată celeilalte frăţii.

Shelley, fiind o fată bună în fond, doar că puţin mai prostuţă e de acord să le ajute şi chioar reuşeşte, asta în timp cea ea însăşi se chinuie să îl vrăjească pe simpaticul Oliver.Anna Faris e genul de actriţă care chiar nu reuşeşte să interpreteze altceva şi personajul ei pare a fi mereu acelaşi, de blondă prostuţă, plus că are probabil cea mai enervantă voce de la Fran Drescher încoace. Colin Hanks nu e cel mai chipeş băiat, în schimb a moştenit ceva şin şarmul celebrului său tată, Tom.Despre Emma Stone, numai de bine. Încep să mă obişnuiesc cu ea deşi mă cam enerva defectul ei de vorbire, după atâtea filme nu mi se mai pare chiar atât de ciudat. Pe Kat Dennings o ştiţi dacă urmăriţi sitcomul 2 Broke Girls. Şi aici are rol de scorpie cu gura mare.The House Bunny este o comedie în genul celor  celor cu mulţi tineri plini de hormoni. Adică toată lumea vrea să se cupleze cu toată lumea, contează mult cum arăţi, nu cum gândeşti (până spre finalul filmului desigur) şi orice răţuşcă urâtă devine lebădă dacă se duce la coafor şi se machiază puţin. Bine-ar fi să fie adevărat.

Sursa foto: Google Images


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…