Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Abroad (2010)Regia: Philip John

Scenariu: Leah McLaren, Meredith Caplan

Distribuţia: Liane Balaban, Andrew Buchan, Adam Rayner, Sally Phillips

De câteva zile îmi tot spun că o să văd noul film Batman, dar având în vedere durata de aproape 3 ore şi faptul că ar fi păcat să-l stric dacă mă uit pe repede-înainte nu am găsit timp pentru aşa ceva, deoarece am parte de o perioadă ceva mai încărcată la serviciu. În schimb, azi-noapte, în timp ce butonam tlevizorul am dat peste un film drăguţ pe Diva Universal. Este un film care pare făcut după o carte chick-lit, aşa că de aceea mi-a atras atenţia.

Amy Pearce este o jurnalistă din Toronto căreia i se oferă un loc de muncă la o revistă pentru femei din Londra. Din păcate pentru ea, se trezeşte în mijlocul unui colectiv redacţional mai puţin primitor. Şefa ei, Jemima, nu vrea decât să îi facă zile fripte şi să îşi pună semnătura pe articolele ei, iar  Billy, un ziarist din trust pe chestiuni economice o ia mereu la mişto pentru că o crede o pipiţă fără minte. Nororc cu noii colegi de apartament care aunt foarte primitori, Poppy şi Samir. Aceştia o tărâsc după ei prin toate cluburile din Londra şi nici o zi nu e plictisitoare în căsuţa lor din Nothing Hill. În plus, fotograful de la monden, Edward pare a fi exact genul lui Amy: chipeş, amuzant şi fermecător.

Filmul este unul făcut pentru televiziune şi nu am recunoscut pe nimeni din distribuţie cu excepţia lui Sally Phillips (Sharon din Bridget Jones), însă asta nu m-a împiedicat să mă simt ca şi cum aş citi o carte chick-lit scrisă de o autoare britanică. Ironia fină şi situaţiile comice nu lipsesc, iar Liane Balabane a făcut un rol frumos de "ameţită" tipică pentru astfel de filme.

Recomand filmul pentru o seară cu fetele.

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=tOdaOKxL36w

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…