Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Abroad (2010)Regia: Philip John

Scenariu: Leah McLaren, Meredith Caplan

Distribuţia: Liane Balaban, Andrew Buchan, Adam Rayner, Sally Phillips

De câteva zile îmi tot spun că o să văd noul film Batman, dar având în vedere durata de aproape 3 ore şi faptul că ar fi păcat să-l stric dacă mă uit pe repede-înainte nu am găsit timp pentru aşa ceva, deoarece am parte de o perioadă ceva mai încărcată la serviciu. În schimb, azi-noapte, în timp ce butonam tlevizorul am dat peste un film drăguţ pe Diva Universal. Este un film care pare făcut după o carte chick-lit, aşa că de aceea mi-a atras atenţia.

Amy Pearce este o jurnalistă din Toronto căreia i se oferă un loc de muncă la o revistă pentru femei din Londra. Din păcate pentru ea, se trezeşte în mijlocul unui colectiv redacţional mai puţin primitor. Şefa ei, Jemima, nu vrea decât să îi facă zile fripte şi să îşi pună semnătura pe articolele ei, iar  Billy, un ziarist din trust pe chestiuni economice o ia mereu la mişto pentru că o crede o pipiţă fără minte. Nororc cu noii colegi de apartament care aunt foarte primitori, Poppy şi Samir. Aceştia o tărâsc după ei prin toate cluburile din Londra şi nici o zi nu e plictisitoare în căsuţa lor din Nothing Hill. În plus, fotograful de la monden, Edward pare a fi exact genul lui Amy: chipeş, amuzant şi fermecător.

Filmul este unul făcut pentru televiziune şi nu am recunoscut pe nimeni din distribuţie cu excepţia lui Sally Phillips (Sharon din Bridget Jones), însă asta nu m-a împiedicat să mă simt ca şi cum aş citi o carte chick-lit scrisă de o autoare britanică. Ironia fină şi situaţiile comice nu lipsesc, iar Liane Balabane a făcut un rol frumos de "ameţită" tipică pentru astfel de filme.

Recomand filmul pentru o seară cu fetele.

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=tOdaOKxL36w

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…