Treceți la conținutul principal

Seriale cu final ratat

Citeam de curând un astfel de top şi m-am gândit să selectez 4 seriale pe care le-am urmărit măcar sporadic, ca să am idee despre ce este vorba. Sunt seriale care au avut foarte muţi fani şi de care scenariştii şi producătorii şi-au cam bătut joc la final.Little House on the Prairie. ştiu, ştiu, mulţi dintre voi habar nu aveţi despre ce vorbesc. Este un serial pe care îl urmăream când eram mică pe posturile germane de televiziune. Ideea este că viaţa familiei Ingalls în idilicul orăşel Walnut Grove a fost pesărată de o mulţime de aventuri pe parcursul a 10 sezoane. Şi cum încheie ei serialul? Cu locuitorii care îşi aruncă locuinţele în aer pentru a împiedica construirea unei căi ferate.ALF. Vă mai amintiţi de serialul cu jucăria de pluş care cică trebuia să fie un extraterestru? A fost destul de drăguţ până la urmă,cum s-a integrat el în viaţa familiei Tanner şi cum s-au chinuit ei să-l ascundă. Şi până la urmă ce s-a întâmplat? ALF e pe cale să se întoarcă pe planeta lui când este capturat de militari care au de când să îl studieze.Quantum Leap. Serialul resuscitat de fani prin petiţii nu le-a asigurat şi un final pe măsură. Sam Beckett s-a chinuit să călătorească în timp pentru a se întoarce la soţia lui şi în schimb finalul are o concluzie sumbră: "Dr. Sam Beckett nu s-a întors niciodată acasă."The Sopranos. Puteţi să spuneţi ce vreţi. Ăla NU ESTE final. Arată de parcă cineva ar fi dat-o în bară la montaj. Şi ştiu că nu e cazul. Cum adică se termină serialul în mijlocul unei scene?

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…