Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Ted (2012)Regia: Seth MacFarlane

Scenariu: Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild

Distribuţia: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Giovanni Ribisi, Patrick Stewart

Am fost cam reticientă în privinţa acestui film pentru că totuşi, era vorba de un ursuleţ vorbitor. Nici trailerul nu prea m-a convins. Apoi, am citit comentarii pozitive pe net, am aflat că omul din spatele acestui film este Seth MacFarlane, care lucrează la Family Guy,dar şi la alte desene animate. În fine.

Filmul are o doză bună de bizar combinată cu lucruri surprinzător de reale, totul narat de vocea lui Patrick Stewart care cu un british accent spune cuvinte mai puţin ortodoxe. Este povestea lui John Bennett, un băieţel foarte retras, care îşi doreşte ca ursuleţul lui de pluş, numit Teddy să poată vorbi, ca să fie prietenul lui cel mai bun. Ceea ce se şi ăntâmplă şi, după toată nebunia mass-media, John şi Ted îşi văd de viaţa lor şi devin cei mai buni prieteni.

Trec 27 de ani. John are un serviciu plictisitor la o firmă de închirieri maşini, fumează marijuana cu Ted şi se uită toată ziua la desene animate.

Singurul lucru mai deosebit este iubita lui, Lori, o fată frumoasă, cu o slujbă bună. Lori s-a cam săturat după 4 ani de relaţie să locuiască cu Ted, care e ca un coleg de apartament foarte enervant şi insistă ca ursuleţul să se mute în speranţa că fără influenţa lui, John se va maturiza şi el într-un final.Filmul a fost chiar amuzant, pentru că acel contrast dintre drăgălăşenia lui Ted şi vocabularul lui foarte colorat a fost sarea şi piperul. În plus, cât de des vedeţi un om adult care să-şi ia bătaie de la o jucărie. Păi nu vedeţi, nu? Scena în care John şi Ted se ceartă şi ursuleţul sare la bătaie a fost pentru mine cea mai tare.

Toate ca toate, doar un lucru mai am de remarcat. Eu, ca femeie trebuie să recunosc că Mila Kunis arată bestial. Mai ales în filmul ăsta, cu toate taioarele şi cămăşile alea stil office, părul perfect coafat şi ochii ăia maaaaari. Cum ar zice americanu' : "n-aş arunca-o din pat".

Până la urmă, Ted este o comedie reuşită despre dinamica dintr-un cuplu, pentru că toţi am trecut prin asta şi cunosc şi eu destule cazuri în care bărbaţii şi femeile deopotrivă au un dinte împotriva celui mai bun prieten al partenerului şi se chinuie să facă situaţia tolerabilă pentru toată lumea. Este un film numai bun de vizionat cu gaşca de prieteni.

P.S. Ryan Reynolds are un cameo foarte simpatic, nici măcar nu are vreo replică. Mi-a înseninat ziua. :)

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=VxKfC77XAp8

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…