Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Street Kings (2008)Regia: David Ayer

Scenariu: James Ellroy, Kurt Wimmer, Jamie Moss

Distribuţia: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Chris Evans, Cedric the Entertainer, Jay Mohr, John Corbett

La filmul acesta m-am uitat pentru că un coleg de-al meu pasionat de filme cu poliţişti mi-a spus că este foarte bun. În plus, ştiam că este regizat de scenaristul de la Training Day, aşa că eram curioasă cum a ieşit. Ei bine, nu mă aşteptam să fie chiar o copie (nu la indigo) a filmului amintit.

Avem aceeaşi poveste cu poliţiştii corupţi şi cu colegul lor care vrea să îi dea în gât. După asasinareea soţiei sale, Tom Ludlow este genul de poliţist care întâi trage şi apoi te întreabă de sănătate. El face parte dintr-o unitate a poliţiei din Los Angeles, condusă de căpitanul Wander în care aşa ceva este la ordinea zilei.Jack Wander îl acoperă pe Tom de fiecare dată când acesta trage fără să someze suspecţii, ba chiar îl încurajează. Pe urmele lui Tom se află James Biggs de la Afaceri Interne care a mirosit că e ceva necurat la mijloc, iar Tom şi restul colegilor se tem că Washington, fostul partener al lui Tom îl va turna pe acesta.Într-o benzinărie, în timp ce Washington şi Tom se iau la harţă, dau buzna nişte hoţi care îl ciuruiesc pe Washington. Din păcate, în iureşul focurilor de armă, un glonte rătăcit de la Tom ajunge în spatele lui washington, aşa că acum Jack vrea să muşamalizeze cazul ca să-şi scape protejatul, chiar dacă asta înseamnă ca şi adevăraţii asasini să scape nepedepsiţi.Tom nu este de acord şi vrea să-l răzbune pe Washington, aşa că apelează la tânărul detectiv Diskant ca să îl ajute să ia de ei. Urmărind urma celor doi hoţi,Tom îşi dă seama că ceva necurat se întâmplă în unitatea lui şi că poate Biggs are dreptate că e pe urmele lui.

Finalul nu prea m-a lăsat mască, pentru că, sinceră să fiul, cam intuisem ce şi cum încă din primele minute. Probabil pentru că aveam Training Day în minte. Şi în plus, mi se pare suspicios ca şeful să îţi fie cel mai bun prieten.

Keanu Reeves nu e nici inexpresiv ca o scândură, aşa cum se plânge toată lumea, dar nici actor de Oscar, asta e clar. Forest Whitaker mi se pare că ar transmite mult mai multe dacă n-ar avea acel defect fizic la ochi. Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar nu ştiu niciodată dacă omul plânge sau râde, că expresia facială e la fel. Hugh Laurie apare puţin, doar în câteva scene şi cred că l-au angajat să-şi interpreteze rolul din House MD, minus şchiopătatul.

Filmul nu este o catastrofă, însă e nici nu surprinde prin nimic, aşa că va intra undeva la categoria "a, da, am văzut filmul ăsta".

Sursa foto: Google Images


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…