Treceți la conținutul principal

Recenzie film: LOL (2012)Regia: Lisa Azuelos

Scenariu: Lisa Azuelos, Kamir Ainouz

Distribuţia: Miley Cyrus, Ashley Greene, Thomas, Jane, Douglas Booth, Demi Moore, Jean-Luc Bilodeau, Gina Gershon

LOL este un remake al unui film francez şi probabil s-a vrut a fi ceva foarte "serios" şi diferit de ceea ce se face la Hollywood. În schimb, avem un film care nu reuşeşte să transmită mare lucru şi este doar ca alte filme europene care mie personal nu îmi plac, în sensul că timp de o oră şi jumătate te uiţi la nişte personaje care fac lucruri obişnuite, nimic ieşit din comun, pentru o finalitate la fel de previzibilă. Mie nu îmi place să mă uit la astfel de filme, pentru că eu nu văd filmele ca pe o modalitate de a face totul cât mai "real", ci simt nevoia să evadez din cotidian când mă uit la un film. De aceea nici nu găsiţi aici recenzii ale filmelor europene, pentru că mă plictisesc îngrozitor.

După o introdecere cam lungă, o să trec şi la subiectul filmului. Este urmărita relaţia dintre o mamă şi o fiică, Anne şi Lola, în timp ce acestea încearcă să îşi găsească câte un partener. Lola este iubita lui Chad, un tip care o anunţă cu multă seninătate că a înşelat-o în vacanţa de vară. Pentru a nu se lăsa mai perjos, ea îi spune că a făcut acelaşi lucru, deşi nu este adevărat şi îi dă papucii. Chad începe să o hărţuiască la şcoală şi Lola începe să se apropie tot mai mult de Kyle, prietenul cel mai bun al lui Chad.Ambii băieţi fac parte dintr-o formaţie şi participă la un concurs de talente, aşadar Kyle se cam fereşte de Chad în privinţa sentimentelor lui pentru Lola. Şi pentru că întreg filmul vedem doar cum se înfiripă şi se desfac relaţii într-o gaşcă de liceu, probabil că n-ar strica să vă mai spun că Lola şi Kyle se despart dintr-o prostie, pentru că ea a crezut că el şi Ashley, fata cea mai...libertină din liceu se jucau de-a doctorul în toaleta băieţilor. În schimb, fusese vorba de prietena Lolei, Emily şi de tocilarul clase. Ce conflict demn de "Saved by the Bell", zău aşa.Anne, mama Lolei, este divorţată, însă continuă se se vadă pe ascuns (cel puţin aşa crede ea) cu fostul ei soţ. Acesta, deşi nu o lasă în pace are relaţii şi cu alte femei, iar Anne face cunoştinţă cu un poliţist chipeş, însă tot nu poate renunţa la fostul soţ.În acest talmeş-balmeş de relaţii, mai adăugăm şi certurile dese dintre Anne şi Lola pentru note, pentru comportament tipic adolescentin al fetei şi pentru o petrecere scăpată de sub control şi gata filmul.Miley Cyrus nu îmi place de nici o culoare, nici ca actriţă, nici ca şi cântăreaţă şi m-a lăsat rece interpretarea ei, deşi probabil că am văzut şi lucruri mai rele la viaţa mea. Încerc să găsesc un lucru care să îmi fi plăcut la filmul ăsta, însă chiar nu găsesc şi îl consider o pierdere de vreme.

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=QIwd0NSj0R0

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…