Treceți la conținutul principal

Recenzie film: LOL (2012)Regia: Lisa Azuelos

Scenariu: Lisa Azuelos, Kamir Ainouz

Distribuţia: Miley Cyrus, Ashley Greene, Thomas, Jane, Douglas Booth, Demi Moore, Jean-Luc Bilodeau, Gina Gershon

LOL este un remake al unui film francez şi probabil s-a vrut a fi ceva foarte "serios" şi diferit de ceea ce se face la Hollywood. În schimb, avem un film care nu reuşeşte să transmită mare lucru şi este doar ca alte filme europene care mie personal nu îmi plac, în sensul că timp de o oră şi jumătate te uiţi la nişte personaje care fac lucruri obişnuite, nimic ieşit din comun, pentru o finalitate la fel de previzibilă. Mie nu îmi place să mă uit la astfel de filme, pentru că eu nu văd filmele ca pe o modalitate de a face totul cât mai "real", ci simt nevoia să evadez din cotidian când mă uit la un film. De aceea nici nu găsiţi aici recenzii ale filmelor europene, pentru că mă plictisesc îngrozitor.

După o introdecere cam lungă, o să trec şi la subiectul filmului. Este urmărita relaţia dintre o mamă şi o fiică, Anne şi Lola, în timp ce acestea încearcă să îşi găsească câte un partener. Lola este iubita lui Chad, un tip care o anunţă cu multă seninătate că a înşelat-o în vacanţa de vară. Pentru a nu se lăsa mai perjos, ea îi spune că a făcut acelaşi lucru, deşi nu este adevărat şi îi dă papucii. Chad începe să o hărţuiască la şcoală şi Lola începe să se apropie tot mai mult de Kyle, prietenul cel mai bun al lui Chad.Ambii băieţi fac parte dintr-o formaţie şi participă la un concurs de talente, aşadar Kyle se cam fereşte de Chad în privinţa sentimentelor lui pentru Lola. Şi pentru că întreg filmul vedem doar cum se înfiripă şi se desfac relaţii într-o gaşcă de liceu, probabil că n-ar strica să vă mai spun că Lola şi Kyle se despart dintr-o prostie, pentru că ea a crezut că el şi Ashley, fata cea mai...libertină din liceu se jucau de-a doctorul în toaleta băieţilor. În schimb, fusese vorba de prietena Lolei, Emily şi de tocilarul clase. Ce conflict demn de "Saved by the Bell", zău aşa.Anne, mama Lolei, este divorţată, însă continuă se se vadă pe ascuns (cel puţin aşa crede ea) cu fostul ei soţ. Acesta, deşi nu o lasă în pace are relaţii şi cu alte femei, iar Anne face cunoştinţă cu un poliţist chipeş, însă tot nu poate renunţa la fostul soţ.În acest talmeş-balmeş de relaţii, mai adăugăm şi certurile dese dintre Anne şi Lola pentru note, pentru comportament tipic adolescentin al fetei şi pentru o petrecere scăpată de sub control şi gata filmul.Miley Cyrus nu îmi place de nici o culoare, nici ca actriţă, nici ca şi cântăreaţă şi m-a lăsat rece interpretarea ei, deşi probabil că am văzut şi lucruri mai rele la viaţa mea. Încerc să găsesc un lucru care să îmi fi plăcut la filmul ăsta, însă chiar nu găsesc şi îl consider o pierdere de vreme.

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=QIwd0NSj0R0

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…