Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Ice Age: Continental Drift (2012)Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier

Scenariu: Michael Berg, Jason Fuchs

Distribuţia: Peter Dinklage, Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo, Jennifer Lopez, Nicki Minaj, Ray Romano,Sean William Scott, Drake,Wanda Sykes

Sunt o mare fană a acestei francize, am toate DVD-urile acasă, nu m-a dezamăgit niciodată şi nici partea a 4-a a seriei nu a făcut acest lucru. Sigur, unele lucruri sunt împrumutate clar din Piraţii din Caraibe, dar acest lucru nu mă deranjează. marele avantaj al lui Ice Age este că are nişte personaje foarte bine contruite, foarte simpatice şi faptul că animaţia este foarte bine realizată. Nu m-am obosit să citesc părerile altora şi nici nu-mi pasă. Mi se pare cea mai faină animaţie pe care am văzut-o până acum anul acesta (de fapt, nici nu ţin minte dacă am văzut încă un film de animaţie, ca să fiu sinceră). A fost un film foarte aşteptat şi mă bucur că a fost pe măsura acestor aşteptări. pentru mine, cel mai bun de indicator al unei comedii reuşite este faptul dacă mă face să râd. Şi cum a reuşit acest lucru, eu râzând ca un copil la desene animate, cred că şi-a atins scopul. Încă dinainte să vă spun pe scurt subiectul, vă îndemn din toată inima să mergeţi să vedeţi filmul pentru că merită. Despre vocile personajelor nu mai vorbesc pentru că ştim deja cine sunt, replicile lor sunt foarte amuzante şi mi s-a părut o distribuţie bine aleasă. Şi acum, subiectul:Pe lângă faptul că veveriţa aia nebună umblă după ghinda ei, că altfel nu se putea, în familia mamuţilor sunt ceva probleme. Peaches a ajuns la vârsta adolescenţei şi e foarte îndrăgostită de un mamut pe nume Ethan care face parte din gaşca tinerilor la modă.Peaches e considerată o ciudată pentru că e prietenă cu o cârtiţă pe nume Louis şi pentru că tatăl ei e foarte protector cu ea şi nu vrea să o scape din ochi.Familionul lui Sid vine într-o vizită inopinată doar ca să i-o lase lui Sid pe Granny pe cap, asta pentru că bătrâna e cam senilă şi trebuie mereu păzită.Toată gaşca noastră are parte de un eveniment neaşteptat: după cum se vede şi din titlu, continentele încep să se formeze, ceea ce înseamnă că scoarţa terestră se rupe şi Manny şi prietenii lui ajung să fie despărţiţi de Ellie şi Peaches. Acum, Manny,Sid,Diego şi Granny plutesc pe un gheţar şi se chinuie să se întoarcă cumva acasă. Pe drum, ei sunt atacaţi de gheţarul-navă condus de căpitanul Gutt (o maimuţă) care are de gând să-l coopteze pe Manny în echipajul lui de piraţi, iar pe ceilalţi să îi omoare.Din echipajul lui Gutt face parte şi frumoasa Shira, care nu mă întrebaţi ce specie de pisică sălbatică este, pentru că nu ştiu. Oricum, între Shira şi Diego sar scântei.Cam asta ar fi în mare acţiunea din cel de-al patrulea film al francizei Ice Age, film pe care vi-l recomand încă o dată să îl vedeţi.

Sursa foto:Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=YxmxjYPibWI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…