Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Blue Lagoon: The Awakening (2012)Regia: Mikael Salomon

Scenariu: Matt Heller, Heather Rutman, Henry De Vere Stacpoole (roman)

Distribuţia: Indiana Evans, Brenton Thwaites, Denise Richards, Christopher Atkins

Acest film a fost făcut ca film de televiziune pentru canalul Lifetime (un fel de Diva Universal, dacă vreţi). Putea ieşi ceva chiar drăguţ dacă s-ar fi ţinut cont de două lucruri: un scenariu care să nu fie plin de replici siropoase şi nişte actori mai de Doamne-ajută în rolurile principale. Ca proiect a ieşit destul de bine, pentru că s-a filmat în locaţie, în Maui, aşa că peisajele sunt frumoase. Premiza, deşi puţin trasă de păr e cel puţin oarecum plauzibilă. Emma şi Dean, doi elevi de liceu pleacă într-o excursie în Trinidad cu clasa pentru a ajuta la construirea unor locuinţe prin intermediul unui ONG. Într-o seară, elevii se furişează pe un iaht la o petrecere. Emma cade de pe iaht, iar Dean este singurul care observă şi sare în apă după ea. Cum incidentul se petrece chiar în timp ce sunt acostaţi de paza de coastă, cei cu iahtul pleacă şi cei doi adolescenţi rămân în mijlocul oceanului pe o barcă. În curând ajung pe o insulă şi constată că nu este una locuită, aşa că nu le rămâne decât să încerce să supravieţuiască acolo, în timp ce părinţii lor vin de urgenţă în Trinidad şi fac presiuni asupra autorităţilor să îi caute.

Emma şi Dean provin din medii diferite. Ea are o familie iubitoare, este elevă-model şi are mulţi prieteni. El este orfan de mamă şi din această cauză puţin cam antisocial şi dă mereu de bucluc cu profesorii. Rămaşi singuri pe insulă timp de câteva săptămâni, cei doi se îndrăgostesc şi diferenţele din "lumea reală" nu mai contează .Spre deosebire de filmele precedente din această serie, finalul acestuia este cu un happy end clar.

Aşa cum spuneam, actorii din rolurile principale nu mi-au plăcut pentru simplul fapt că mi se pare că habar n-au cu ce mănâncă actoria. Probabil la casting au fost aleşi pentru că arată bine (mai ales ea) şi ştiu să înoate. Dacă puteţi trece peste acest aspect, e genul de film pe care îl poţi vedea atunci când te plictiseşti, cam cum sunt filmele pentru televiziune în general. M-am mirat să văd ce schimbat arată Christopher Atkins (a avut rolul principal în filmul original The Blue Lagoon), dar apoi mi-am adus aminte că totuşi au trecut mai bine de 30 de ani. Acum, l-am văzut în rolul profesorului responsabil de elevi în excursia din Trinidad.Dacă tot e o vară toridă şi n-am ajuns la plajă, măcar mi-am clătit ochii cu nişte peisaje frumoase.

Sursa foto: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=slhFGMB8yhM

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…