Treceți la conținutul principal

Recenzie carte:Fata fantomă de Sophie Kinsella


Anul apariţiei: 2009
Editura: Polirom
Colecţia: Chic
Titlu original: Twenties Girl
Preţ: 10 lei de pe elefant.ro
Număr pagini: 533
Pur şi simplu ador colecţia Chic de la Polirom, iar Sophie Kinsella este autoarea care m-a cucerit definitiv cu seria La cumpărături... Această carte este prima pe care o citesc de la Sophie şi a cărui protagonistă nu este cheltuitoarea Becky Blomwood. Şi nu am fost dezamăgită pentru că a fost o lectură de vacanţă la fel de plăcută.

De data aceasta, personajul principal este Lara Lington, o tânără care se zbate să îşi pună pe roate o carieră în domeniul headhunting-ului cu ajutorul celei mai bune prietene, Natalie. Din păcate, Natalie pleacă într-un concediu prelungit şi o lasă pe Lara cu toate pe cap, deşi nu prea are experienţă în acest domeniu. Nici în viaţa personală lucrurile nu stau prea bine, pentru că iubitul ei, Josh a părăsit-o fără ca măcar să îi dea o explicaţie şi Lara nu poate să îl uite nicicum. La înmormântarea unei strămătuşi care a murit la venerabila vârstă de 105 ani, Lara se trezeşte că este singura care poate vedea fantoma mătuşii sale, Sadie. Care fantomă a rămas la vârsta de 23 de ani şi trăieşte ca în anii '20 şi se ţine scai de Lara să o ajute să găsească un colier care i-a aparţinut. Pentru a scăpa de ea, Lara este de acord şi în plus acceptă şi să îi dea întâlnire lui Ed, un mare director la o companie doar pentru că îi aminteşte lui Sadie de un actor de cinema la modă pe vremea ei. Făcând pe detectivul pentru a găsi colierul lui Sadie şi legând o relaţie amicală cu Ed, Lara îşi dă seama că viaţa ei a devenit mult mai palpitantă şi mai interesantă de când Sadie este alături de ea şi încet-încet nu o mai consideră pe nebunateca ei strămătuşă un ghimpe în coastă.

Dacă vă plac cărţile chick-lit şi Sophie Kinsella în mod special, cu siguranţă că vă va plăcea şi această carte. Pont: cartea se găseşte la un preţ promoţional de doar 10 lei, atât la Polirom, cât şi pe elefant.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…