Treceți la conținutul principal

Recenzie carte:Fata fantomă de Sophie Kinsella


Anul apariţiei: 2009
Editura: Polirom
Colecţia: Chic
Titlu original: Twenties Girl
Preţ: 10 lei de pe elefant.ro
Număr pagini: 533
Pur şi simplu ador colecţia Chic de la Polirom, iar Sophie Kinsella este autoarea care m-a cucerit definitiv cu seria La cumpărături... Această carte este prima pe care o citesc de la Sophie şi a cărui protagonistă nu este cheltuitoarea Becky Blomwood. Şi nu am fost dezamăgită pentru că a fost o lectură de vacanţă la fel de plăcută.

De data aceasta, personajul principal este Lara Lington, o tânără care se zbate să îşi pună pe roate o carieră în domeniul headhunting-ului cu ajutorul celei mai bune prietene, Natalie. Din păcate, Natalie pleacă într-un concediu prelungit şi o lasă pe Lara cu toate pe cap, deşi nu prea are experienţă în acest domeniu. Nici în viaţa personală lucrurile nu stau prea bine, pentru că iubitul ei, Josh a părăsit-o fără ca măcar să îi dea o explicaţie şi Lara nu poate să îl uite nicicum. La înmormântarea unei strămătuşi care a murit la venerabila vârstă de 105 ani, Lara se trezeşte că este singura care poate vedea fantoma mătuşii sale, Sadie. Care fantomă a rămas la vârsta de 23 de ani şi trăieşte ca în anii '20 şi se ţine scai de Lara să o ajute să găsească un colier care i-a aparţinut. Pentru a scăpa de ea, Lara este de acord şi în plus acceptă şi să îi dea întâlnire lui Ed, un mare director la o companie doar pentru că îi aminteşte lui Sadie de un actor de cinema la modă pe vremea ei. Făcând pe detectivul pentru a găsi colierul lui Sadie şi legând o relaţie amicală cu Ed, Lara îşi dă seama că viaţa ei a devenit mult mai palpitantă şi mai interesantă de când Sadie este alături de ea şi încet-încet nu o mai consideră pe nebunateca ei strămătuşă un ghimpe în coastă.

Dacă vă plac cărţile chick-lit şi Sophie Kinsella în mod special, cu siguranţă că vă va plăcea şi această carte. Pont: cartea se găseşte la un preţ promoţional de doar 10 lei, atât la Polirom, cât şi pe elefant.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…