Treceți la conținutul principal

Recenzie serial: Anger Management (2012)Charlie Sheen s-a întors şi e "winning!". Pe lângă audienţele record pentru postul FX, s-a descurcat excelent şi la modul general cu cele 2 episoade din premieră. Nu prea înţeleg în afară de titlu care e legătura cu filmul cu Jack Nicholson, pentru că eu nu am văzut nici una. Personajul lui Charlie Sheen se numeşte tot Charlie (cred că nu prea reacţionează la alte nume sau ceva) şi deşi are acelaşi sarcasm şi viaţă fără griji la fel ca şi Charlie Harper (şi ca Charlie însuşi, de fapt), acest Charlie e totuşi genul mai responsabil. Da, are şi el o fostă soţie, însă nu e pe picior de război cu ea şi are o fiică adolescentă care suferă de tulburări obsesiv-compulsive la care ţine foarte mult. În plus, Charlie psihologul are şi o latură umanitară: face terapie gratuit cu deţinuţi.

În primul episod, facem cunoştinţă cu galeria personajelor: Charlie Goodson, fosta lui soţie, Jennifer, fiica lui, Sam, cea mai bună prietenă a lui/fuck buddy Kate şi grupul lui de pacienţi: Patrick, Ed, Lacey şi Nolan. În rest, poante bune, distribuţie faină, deci un sitcom chiar decent. Dacă am de ales între 2 And a Half Men cu Ashton Kutcher şi acest serial, aleg Anger Management, pe  care mi l-am adăugat pe listă.

În distribuţia acestui serial îi veţi recunoaşte pe Selma Blair (o Kate foarte sexy), Derek Richardson (din Men in Trees) şi Shawnee Smith ( din mai multe roluri principale sau secundare în filme pentru televiziune, dar şi pentru cinema, în rolul lui Jennifer).

Scenaristul Dave Caplan a lucrat la Rizzoli and Isles şi la mi multe sitcomuri centrate pe comedianţi de stand-up (George Lopez, Bill Engvall).

http://www.youtube.com/watch?v=KuYy4yCtpR4&feature=related

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…