Treceți la conținutul principal

Recenzie serial: Anger Management (2012)Charlie Sheen s-a întors şi e "winning!". Pe lângă audienţele record pentru postul FX, s-a descurcat excelent şi la modul general cu cele 2 episoade din premieră. Nu prea înţeleg în afară de titlu care e legătura cu filmul cu Jack Nicholson, pentru că eu nu am văzut nici una. Personajul lui Charlie Sheen se numeşte tot Charlie (cred că nu prea reacţionează la alte nume sau ceva) şi deşi are acelaşi sarcasm şi viaţă fără griji la fel ca şi Charlie Harper (şi ca Charlie însuşi, de fapt), acest Charlie e totuşi genul mai responsabil. Da, are şi el o fostă soţie, însă nu e pe picior de război cu ea şi are o fiică adolescentă care suferă de tulburări obsesiv-compulsive la care ţine foarte mult. În plus, Charlie psihologul are şi o latură umanitară: face terapie gratuit cu deţinuţi.

În primul episod, facem cunoştinţă cu galeria personajelor: Charlie Goodson, fosta lui soţie, Jennifer, fiica lui, Sam, cea mai bună prietenă a lui/fuck buddy Kate şi grupul lui de pacienţi: Patrick, Ed, Lacey şi Nolan. În rest, poante bune, distribuţie faină, deci un sitcom chiar decent. Dacă am de ales între 2 And a Half Men cu Ashton Kutcher şi acest serial, aleg Anger Management, pe  care mi l-am adăugat pe listă.

În distribuţia acestui serial îi veţi recunoaşte pe Selma Blair (o Kate foarte sexy), Derek Richardson (din Men in Trees) şi Shawnee Smith ( din mai multe roluri principale sau secundare în filme pentru televiziune, dar şi pentru cinema, în rolul lui Jennifer).

Scenaristul Dave Caplan a lucrat la Rizzoli and Isles şi la mi multe sitcomuri centrate pe comedianţi de stand-up (George Lopez, Bill Engvall).

http://www.youtube.com/watch?v=KuYy4yCtpR4&feature=related

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Comentariile care contin cuvinte obscene sau sunt mesaje tip spam vor fi sterse imediat.

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…