Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Wanderlust (2012)Regia: David Wain

Scenariu: David Wain, Ken Marino

Distribuţia: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux,Alan Alda, Malin Akerman

Wanderlust este o comedie pe care am vrut să o văd de mult timp, pentru că din trailer promitea să fie un film haios. Din păcate, şi acesta este un caz de trailer în care s-au pus toate scenele cât de cât amuzante. Umorul este uneori dus până la extrem şi filmul nu a reuşit să îmi decât cel mult câteva zâmbete. Wanderlust vine de la călătoria spirituală pe care un cuplu tipic din New York, George şi Linda sunt nevoiţi să o facă. George are un serviciu pe care îl urăşte, iar Linda sare de la un proiect la altul: ba face îngheţată în casă, ba realizează documentare despre pinguni, ba vrea să îşi deschidă o cafenea şi tot aşa.Cei doi fac îşi investesc toţi banii într-o garsonieră dintr-un cartier exclusivist, dar după ce George nu este promovat aşa cum spera, ci concediat, iar Lindei îi este refuzat documentarul de HBO, cei doi se trezesc fără bani şi în imposibilitatea de a mai păstra garsoniera. Cei doi se duc la Rick, fratele lui George şi pe drum se opresc la o pensiune ciudată care se dovedeşte a fi un fel "comună" hipiotă cu tot felul de personaje ciudate.După ce traiul în casa lui Rick se dovedeşte a fi un calvar, George insistă să locuiască o vreme în comună.Problema este că nu au parte deloc de intimitate (camerele nu au nici măcar uşi) şi filozofia cu "love and peace" devine obositoare, lucru agravat şi de liderul spiritual al grupului, Seth. În acelaşi timp, o corporaţie vrea să îi evacueze de pe terenul pensiunii pentru a construi un cazino, iar Carvin, cel care a înfiinţat comuna nu reuşeşte să găsească actul de proprietate. Dacă lui Geroge începe să nu i se mai pară o idee atât de bună să rămână în comună, unde totul se împarte, inclusiv maşina pe care i-o face praf unul dintre membrii şi asistă la o naştere "la domiciliu", Linda pare să se simtă din ce în ce mai bine acolo pentru că simte că şi-a găsit şi ea un rost după ce ajută la promovarea unui protest anti-cazino la bustul gol şi chiar acceptă ca George să se culce cu Eva, o blondă superbă pentru că în comună e valabilă şi zicala "free love".

S-ar zice că George e cum nu se poate mai mulţumit, numai că nu îi mai convine acest aranjament după ce Seth îi face avansuri evidente Lindei. El vrea să se întoarcă la viaţa de oraş, iar Linda nu, aşa că drumurile lor se despart.


                               Bineînţeles, şi consumul de halucinogene e la ordinea zilei, de unde şi conversaţia interesantă a lui George cu o muscă gigantică băutoare de cafea

Din toată distribuţia, Paul Rudd mi s-a părut cel mai reuşit personaj, cu replicile lui sarcastice, chiar dacă monologul în oglindă prin care îşi făcea curaj să se culce cu Eva mi s-a părut departe de a fi amuzant, ba chiar greţos. Jennifer Aniston nu se remarcă prin nimic deosebit, rolul ei am impresia că îl putea interpreta oricine altcineva. Justin Theroux e ok în rolul nebunatecului Seth, deşi mai degrabă l-aş fi văzut în postura de bărbos la bustul gol pe Russell Brand.Alan Alda în rolul bătrânului Carvin uituc şi uşor defazat este "pata de culoare".Wanderlust se va pierde în marea de comedii mediocre, cu toată distribuţia de vedete pe care o are şi n-am rămas cu dorinţa de a-l mai revedea vreodată.

http://www.youtube.com/watch?v=Oz7xMY1AbbI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…