Treceți la conținutul principal

Recenzie film: Men in Black III (2012)Regia: Barry Sonnenfeld

Scenariu: Etan Cohen,Lowell Cunningham(benzi desenate)

Distribuţie: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson

Ce te faci atunci când nu prea ai idei cum să continui o franciză? Bagi repede o călătorie în timp? Ce te faci când unul dintre actorii din rolurile principale nu mai poate face tot felul de cascadorii şi nu vrei să superi fanii? Introduci un personaj nou şi pe vechiul personaj îl arăţi câteva minute la început şi câteva la final. Cam la asta se rezumă partea a treia din Men in Black.

Şi nu, nu trebuie să-mi săriţi în cap, chiar mi-a plăcut filmul, dar nu e ceva la ce să mă fi aşteptat. Brusc, J este agentul responsabil şi K (sau versiunea lui mai tânără) zâmbeşte şi are chef de glume. Şi de ce nu e Z? Şi unde e câinele vorbitor, că extratereştrii ăia ca nişte gândaci au apărut măcar puţin. Oricum nu destul, erau foarte haioşi.

Filmul începe cu Nicole Scherzinger care duce un tort. Hai că măcar pentru asta merită să te uiţi, nu?Ea îl ajută să evadeze pe Boris Animalul, un extraterestru extrem de periculos capturat de K chiar în ziua în care a fost lansată racheta spre lună. Boris are de gând să se întoarcă în timp ca să îl omoare pe K şi ca să fure de la el un scut care protejează Terra împotriva invaziei extratereştrilor din specia lui.Dintr-un motiv necunoscut (deocamdată) J îşi dă seama de ceea ce se întâmplă şi, ajutat de O, noul agent la conducere face rost de un aparat care să îl ajute să călătorească în timp. Se întâlneşte cu tânărul K pe vremea când acesta avea doar 29 de ani şi fac echipă împeună pentru a salva omenirea.Subiectul nu e unul prea elaborat, în schimb filmul e destul de amuzant datorită umorului lui Will Smith şi Josh Brolin face şi el o figură foarte frumoasă, deşi n-are cum să fie vreodată Tommy Lee Jones. Şi în plus, e interesantă măcar atmosfera tipică anilor '60, plus că apar şi nişte extratereştrii mai ciudaţi.

Nu cred că filmul va dezamăgi fanii francizei şi e o combinaţie reuşită de comedie şi acţiune, în schimb mă aşteptam la mai mult după toată publicitatea din jurul lui.

http://www.youtube.com/watch?v=aoyV49FfjOU&feature=relmfu

A, şi nu-mi vine să cred că îmi place piesa lui Pitbull de pe soundtrack, Back in Time.

http://www.youtube.com/watch?v=LIDwgpBh0Aw&ob=av2e

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…