Treceți la conținutul principal

sTORI Telling by Tori SpellingDespre Tori Spelling nu aveam nici un fel de părere până acum. Atunci când a fost nebunia cu Beverly Hills 90210, originalul evident, eram destul de micuţă ca să mă intereseze dramele unor adolescenţi răsfăţaţi. Acum, de când îmi petrec majoritatea sfârşiturilor de săptămână fie la televizor, fie cu o carte în braţe, fie cu ambele, am prins destul de multe episoade din reality show-ul lui Tori şi al soţului ei, Dean pe Euforia. Au început să îmi placă, pentru că, cel puţin în faţa camerelor, par o familie care reuşeşte să îşi păstreze normalitatea deşi locuiesc la Hollywood. Poate că Tori nu e mare vedetă de film, în schimb se decsurcă binişor cu celelalte proiecte ale ei şi având în vedere că o urmăresc paparazzi peste tot, cred se poate spune că e vedetă. Nu?

În fine, dintr-una în alta, am auzit că a scris vreo câteva cărţi, aşa că am citit şi eu prima, care este o biografie. Restul sunt o carte despre copiii, alta despre cum se organizează o petrecere şi alta este tot biografică. pe cea din urmă nu am citit-o, însă am citit sTORI Telling, o biografie scrisă în colaborare cu Hilary Liftin. Este o carte destul de subţirică, vreo 100 şi ceva de pagini şi ceva fotografii din arhiva personală a actriţei. Ca şi scriere, nu iese cu nimic în evidenţă. Nu mi se pare bine sau prost scrisă, ai doar impresia că citeşti un interviu mai lung din care lipsesc întrebările. Aşa am aflat că, deşi a fost fiica mogulului Aaron Spelling, care avea o avere imensă, Tori nu obţinea mereu ce îşi dorea de la părinţii ei. Sigur, existau obiectele scumpe şi petrecerile fastuoase, însă toate erau alese după gustul mamei sale, Candy şi mereu i-a dat de înţeles că atâta timp cât nu sunt banii ei nu prea are ce comenta. Există şi ceva picanterii din culisele serialului Beverly Hills 90210, dar şi toate suişurile şi coborîşurile din viaţa ei amoroasă până la căsătoria cu Dean McDermott, care n-a fost nici ea lipsită de scandal având în vedere că ambii erau căsătoriţi cu altcineva atunci când s-au cunoscut.

Ca orice biografie, cred că merită citită doar de fanii lui Tori şi de cei interesaţi în mod deosebit de viaţa ei. E ca şi cum mi-ai da mie o biografie a lui Stalin. O fi ea bine scrisă, dar pe cuvânt că nu mă interesează ce-a vrut el de la viaţă.

Cartea nu se găseşte la noi în ţarp, iar eu am citit-o direct în limba engleză.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…