Treceți la conținutul principal

Recenzie serial: Secret Diary of a Call Girl (2007)S-a făcut multă vâlvă acum vreo 5-6 ani şi la noi în ţară atunci când s-au publicat "Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze". La momentul respectiv, nu prea m-a pasionat subiectul, aşa că nu i-am dat atenţie. Acum am făcut rost de carte şi nu m-a dat cu nimic pe spate,însă deocamdată vreau să vă vorbesc despre motivul pentru care am redescoperit eu cartea.
Căutam un serial aşa,mai pentru fete, cu un personaj principal feminin, cu umor, cu pasiune şi cu...modă. Da, recunosc, mă uit şi acum pentru a n-a oară la Sex And The City şi mi-a plăcut chiar şi Lipstick Jungle, deşi finalul a fost cam în coadă de peşte.
Cum am căutat eu aşa pe nenea imdb ( e sfânt pentru mine când e vorba de filme şi seriale), am primit la recomandări acest serial britanic. Hmmm, serial britanic.Eu nu prea am avut nici măcar curiozitatea să mă uit la vreunul, dar am zis că să încerc, mai ales că episoadele sunt scurtuţe, doar de vreo 20 de minute.
Ei bine, n-a lipsit mult şi am fost realmente captivată. Serialul se bazează pe cartea mai sus amintită, numai că doar numele personajului şi câteva mici detalii corespund. Nu că m-ar deranja, pentru că serialul mi s-a părut mult mai bun decât cartea.
Totul încep cu Hanna alias Belle interpretată de actriţa şi cântăreaţa Billie Piper.Belle este o damă de companie de lux în Londra şi a ajuns în această situaţie nu din disperare, ci pentru că şi-a dat seama că ei chiar îi place ce face. De altfel, pe parcursul celor 4 sezoane, Belle se comportă exact ca o profesionistă şi se străduieşte ca toţi clienţii ei să fie mulţumiţi. Problemele lui Belle apar atunci când se întoarce la viaţa "reală" şi e doar Hanna. Evident, orice relaţie pare sortită eşecului, pentru că la un moment dat trebuie să le spună iubiţilor ei cu ce se ocupă şi nu prea cred că există bărbaţi care să fie de acord cu o astfel de situaţie. Până una-alta, îl are pe cel mai bun prieten al ei din copilărie, Ben şi pe prietena ei, Bambi (care apare doar prin sezonul 2, cred) şi câteva relaţii care par a fi sortite eşecului de la început.

Billie Piper nu mi se pare o frumuseţe, dar cred că e foarte bine aleasă pentru rol, în fond nici adevărata Belle nu era ruptă din soare. O adevărată damă de companie trebuie să ştie cum să seducă, să fie inteligentă, discretă şi foarte, foarte entuziasmată de munca ei. Nici un client n-ar plăti 1500 de lire pe noapte ca să fie cu o femeie care doar stă ca o scândură sub el, dacă mă înţelegeţi. Eventual dacă scândura aia e Angelina Jolie(sau cine o mai fi la modă acum în lumea bărbaţilor).
Aşadar, fetelor, dacă vă plac genul de seriale cum v-am descris mai sus, căutaţi Secret Diary of a Call Girl, se găseşte şi pe site-urile de vizionat filme online.

http://www.youtube.com/watch?v=wj4E3j8d8PI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Crema - minune Leac de-un veac

Dacă mai țineți minte, v-am povestit că de Crăciun am primit cadou acastă cremă naturală. Pe lângă faptul că are o prezentare foarte drăguță, este ambalată într-un recipient din lut și are un dop de plută în loc de capac, este realizată din ingrediente 100% naturale. Acum, nu știu dacă să cred neapărat povestea faptului că este o rețetă veche ”de un veac”, păstrată de o familie din Jiul de Munte, însă sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le oferă. Ingrediente: propolis, ceară de albine, rășină de conifere, sacâz, parafină și ulei de floarea soarelui presat la rece. Utilizări: hidratant, antiinflamator, dezinfectant, arsuri, răni, infecții ale pielii, cicatrizant, poate fi folosită după plajă, după bărbierit sau epilat, reduce senzația de mâncărime cauzată de insecte, poate fi folosită și ca balsam de buze. Un recipient conține 50 gr și costă 56 de lei, direct pe site-ul producătorului. Are un miros vag, specific produselor care conțin ceară de albine, culoarea galbenă și se ”to…

Calendare de advent 2016 cu produse cosmetice

De mult îmi tot doresc să îmi cumpăr și eu un astfel de calendar, fiindcă mi se pare că poate fi foarte drăguț să descopăr cât o nouă surpriză în luna decembrie, mai ales că eu sunt obsedată în legătură cu tot ce ține de sărbătorile de iarnă. Problema este că majoritatea acestor calendare sunt destul de scumpe, mai ales că poate nu toate produsele mi-ar plăcea și aș prefera să îmi cumpăr ceva ce știu sigur că mi-ar plăcea. Cu toate acestea, calendarele de advet sunt foarte tentante, iar în Marea Britanie și în SUA există foarte multe calendare, de la aproape orice brand.
Unele au apărut pe piață încă din octombrie. În cele ce urmează, mă voi referi doar la cele existente la noi pe piață, fie online, fie în magazine fizice. Nu mă refer și la diferitele seturi de Crăciun care au apărut deja peste tot, pentru că sunt altceva, ci strict la calendare. Așadar, din câte știu, cam aceste calendare de advent au apărut sau vor apărea și la noi pe piață.
Calendar Advent 2016 by Douglas - produse…