Treceți la conținutul principal

Recenzie serial: Secret Diary of a Call Girl (2007)S-a făcut multă vâlvă acum vreo 5-6 ani şi la noi în ţară atunci când s-au publicat "Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze". La momentul respectiv, nu prea m-a pasionat subiectul, aşa că nu i-am dat atenţie. Acum am făcut rost de carte şi nu m-a dat cu nimic pe spate,însă deocamdată vreau să vă vorbesc despre motivul pentru care am redescoperit eu cartea.
Căutam un serial aşa,mai pentru fete, cu un personaj principal feminin, cu umor, cu pasiune şi cu...modă. Da, recunosc, mă uit şi acum pentru a n-a oară la Sex And The City şi mi-a plăcut chiar şi Lipstick Jungle, deşi finalul a fost cam în coadă de peşte.
Cum am căutat eu aşa pe nenea imdb ( e sfânt pentru mine când e vorba de filme şi seriale), am primit la recomandări acest serial britanic. Hmmm, serial britanic.Eu nu prea am avut nici măcar curiozitatea să mă uit la vreunul, dar am zis că să încerc, mai ales că episoadele sunt scurtuţe, doar de vreo 20 de minute.
Ei bine, n-a lipsit mult şi am fost realmente captivată. Serialul se bazează pe cartea mai sus amintită, numai că doar numele personajului şi câteva mici detalii corespund. Nu că m-ar deranja, pentru că serialul mi s-a părut mult mai bun decât cartea.
Totul încep cu Hanna alias Belle interpretată de actriţa şi cântăreaţa Billie Piper.Belle este o damă de companie de lux în Londra şi a ajuns în această situaţie nu din disperare, ci pentru că şi-a dat seama că ei chiar îi place ce face. De altfel, pe parcursul celor 4 sezoane, Belle se comportă exact ca o profesionistă şi se străduieşte ca toţi clienţii ei să fie mulţumiţi. Problemele lui Belle apar atunci când se întoarce la viaţa "reală" şi e doar Hanna. Evident, orice relaţie pare sortită eşecului, pentru că la un moment dat trebuie să le spună iubiţilor ei cu ce se ocupă şi nu prea cred că există bărbaţi care să fie de acord cu o astfel de situaţie. Până una-alta, îl are pe cel mai bun prieten al ei din copilărie, Ben şi pe prietena ei, Bambi (care apare doar prin sezonul 2, cred) şi câteva relaţii care par a fi sortite eşecului de la început.

Billie Piper nu mi se pare o frumuseţe, dar cred că e foarte bine aleasă pentru rol, în fond nici adevărata Belle nu era ruptă din soare. O adevărată damă de companie trebuie să ştie cum să seducă, să fie inteligentă, discretă şi foarte, foarte entuziasmată de munca ei. Nici un client n-ar plăti 1500 de lire pe noapte ca să fie cu o femeie care doar stă ca o scândură sub el, dacă mă înţelegeţi. Eventual dacă scândura aia e Angelina Jolie(sau cine o mai fi la modă acum în lumea bărbaţilor).
Aşadar, fetelor, dacă vă plac genul de seriale cum v-am descris mai sus, căutaţi Secret Diary of a Call Girl, se găseşte şi pe site-urile de vizionat filme online.

http://www.youtube.com/watch?v=wj4E3j8d8PI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…