Treceți la conținutul principal

Recenzie film:This Means War(2012)-filmul săptămânii la MediaşRegia: McG

Scenariu: Timothy Dowling, Simon Kinberg, Marcus Gautesen

Distribuţia: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Til Schweiger, Angela Bassett

Chiar simţeam nevoia să mă mai uit şi la o comedie după atâtea filme de acţiune, aşa că filmuleţul ăsta cu Reese Witherspoon a picat la ţanc. Doi agenţi CIA, Tuck şi Foster sunt nu numai parteneri în misiuni, ci şi prieteni foarte buni. Tuck îşi doreşte însă şi o iubită, cu care să aibă o relaţie la fel de apropiată cum are cu Foster. Nu e nimic ciudat în asta, omul vrea pe cineva în care să aibă încredere orbeşte, exact ca şi în partenerul lui. Şi,cum nu degeaba trăim în era internetului, Tuck îşi face un profil pe un site de matrimoniale, unde dă peste simpatica Lauren. Lauren e o tipă simpatică şi frumuşică şi a fost împinsă de la spate de cea mai bună prietenă a ei să îşi dea întâlniri online ca să uite de fostul iubit pentru care s- mutat din oraşul natal doar ca mai apoi el să se logodească cu alta. Bine, împinsă de la spate e puţin spus, pentru că prietena ei este cea care îi creează profilul de pe pagina de matrimoniale. Tuck şi Lauren se întâlnesc şi se plac destul de mult. După întâlnire, Lauren merge să închirieze un film şi dă peste Foster care încearcă să o agaţe. Fata nu e prea impresionată şi îi dă cu flit, iar Foster care e complet diferit de prietenul lui şi îi place diversitatea (wink, wink) este imediat intrigat şi atras şi mai mult de ea. Şi aşa, Lauren ajunge să fie interesată de  amândoi.

Când cei doi prieteni buni află că Lauren a lui Tuck e aceeaşi Lauren a lui Foster, se hotărăsc să o lase pe ea să decidă cu care dintre ei vrea să rămână.Fără să îi spună că se cunosc între ei. Practic vor face un concurs să vadă care e cel mai tare din parcare. Un fel de "Burlacul". La plural. Asta nu înseamnă că nu se vor folosi de toate abilităţile lor de agenţi CIA ca să se spioneze reciproc şi ca să îşi saboteze întâlnirile. V-aţi prins că faptul că cei doi don juani sunt agenţi CIA va genera ceva încurcături, nu?Reese Witherspoon mi s-a părut drăguţă, e genul de rol pe care îl interpretează cel mai des, genul de "girl next door", aşa că nu e nimic nou în asta. Chris Pine şi Tom Hardy au o chimie bună, mi se par credibili drept prieteni foarte buni. Til Schweiger interpretează foarte bine rolul personajului negativ, este ceea ce ştie să facă cel mai bine, iar Angela Bassett are un rol secundar drept şefa dură a celor doi agenţi CIA.

This Means War nu este un film memorabil, nu cred că este una dintre comediile anului(cel puţin sper să apară şi ceva mai bun), dar e bun tot aşa, pentru o seară de weekend.

Filmul rulează la Cinema Mediensis în perioada 27 aprilie - 3 mai  de la orele 16.00, 18.30 şi 21.00.

Se recomandă acordul părinţilor pentru minorii sub 12 ani.

http://www.youtube.com/watch?v=kjvnkznigsE&feature=fvst

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

22 de filme cu și despre adolescenți

Dacă tot este weekend și n-am mai făcut de ceva timp topuri sau recomandări pentru filme ”la calup”, m-am gândit să vă ofer câteva idei de filme pe care le puteți viziona când aveți ceva timp liber. De asceastă dată, am ales filmele cu și despre adolescenți, pentru că sunt în mare parte comedii sau coedii romantice și se potrivesc pentru o după-amiază leneșă. Deși nu mai sunt nici eu adolescentă de ceva timp, aceste filme pot fi viizonate chiar și de către adulți, atâta timp cât nu aveți pretenția să vedeți ceva foarte calitativ sau performanțe actoricești deosebite.

Paletă farduri IDC Color Natural - dupe pentru Naked 3?

Am mai avut o experiență destul de neplăcută cu produsele IDC, care sunt disponibile pe elefant.ro. sunt foarte ieftine și se află frecvent la promoție, așa că am vrut să le încerc, însă până acum nimic nu m-a impresionat.
De data aceasta, voi face referire la această paletă de farduri. Se numește Natural, a costat la reducere 18 lei, nu mai rețin prețul ei normal, dar sincer, cam atât și merită. Produsele IDC Color sunt produse de către o firmă din Spania, Aquarius Cosmetic Group prin private labeling. Ce înseamnă private labeling? Înseamnă că o companie de cosmetice, în special produse de machiaj realizează designul produselor și eventual formularea acestora, iar apoi procesul de fabricație este subcontractat în China. elf face asta, BH Cosmetics face asta, Coastal Scents face asta, Morphe face asta și chiar și alte branduri mai prestigioase scot pe piață produse care sunt de fapt ”made in China”.
Această paletă este nu numai un produs fabricat foarte ieftin, ci și un produs care s…

Calendare de advent 2017 cu produse cosmetice

Dacă am văzut că v-a plăcut mult postarea de anul trecut despre calendarele de advent cu produsele cosmetice pe care le găsim la noi, fiind cea mai citită postare timp de jumătate de an, cam așa, m-am gândit ca și anul acesta să trecem în revistă calendarele pe care le găsim. În SUA și în marile magazine din vestul Europei au apărut calendare de advent încă din luna septembrie - ceea ce mi se pare totuși exagerat, cine rezistă 3 luni cu un calendar din ăsta în casă fără să îl deschidă? Acest articol va fi updatat constant - DOAR cu calendare disponibile la noi în țară, nu lookfantastic.com sau ce alte site-uri mai sunt, fiindcă pe acestea cred că nici nu le mai găsiți în luna noiembrie deja...Linkurile e posibil să meargă sau nu, în funcție de cum sunt în stoc produsele la momentul la care citiți articolul. La noi, ca și anul trecut, startul îl dau magazinele Douglas. Nu am văzut încă să fie promovate aceste produse, dar în magazinul online sunt disponibile deja. Calendar de advent 2…